Ці лайфхаки для прання лише переводять продукти: що не можна робити

Читать на русском
Автор
2827
Чи завжди саморобні засоби для прання краще
Чи завжди саморобні засоби для прання краще. Фото Pexels

Деякі лайфхаки не такі ефективні

Попри те, що за наявності машинки автомат прання не забирає багато сил і часу, господині цікавляться лайфхаками, які можуть поліпшити якість або ще більше полегшити цей процес. Але далеко не всі поради, які здаються корисними, насправді такими є.

Є кілька популярних лайфхаків для прання з TikTok, які не ефективні, пише realsimple.

Лайфхаки для прання, від яких краще відмовитись

Приготування засобів для прання своїми руками. Один із популярних способів скоротити витрати — зробити засіб для прання самостійно. Хоча ця ідея приваблива, як правило, такі засоби не мають такої ж ефективності, як традиційні засоби для прання. Їх використання може призвести до того, що одяг буде погано випраний.

Змішування різних засобів для прання. Як і смостійне приготування засобу для прання, змішування різноманітних засобів для прання вдома здається гарною ідеєю, особливо якщо ви намагаєтесь заощадити. Але вони не мають такої ж ефективності, як традиційні порошки чи гелі для прання.

Використання оцту при кожному пранні. Оцет відмінно підходить для чищення та дезодорації всього, для прання він часто не приносить користі. Куплений у магазині продукт не надто концентрований. Фактично, низький рівень pH оцту нейтралізується майже відразу при контакті з водою.

Раніше "Телеграф" розповідав, як діяти у разі відключення електрики під час прання. І що робити з машинкою, якщо блекаут триває довго.