Гості попросять рецепт: найніжніший печінковий торт

Читать на русском
Автор
40177
Печінковий торт із морквою та цибулею з печінки виходить дуже ніжний
Печінковий торт із морквою та цибулею з печінки виходить дуже ніжний. Фото receptydoma.top

Торт пасуватиме як до сімейної вечері, так і до святкового столу

Печінку люблять далеко не всі через специфічний смак та аромат. Проте, якщо знати, як її правильно готувати, можна насолодитись смачним печінковим паштетом або ж потушкувати її з грибами.

Сьогодні ми пропонуємо приготувати печінковий торт, який зазвичай подобається навіть тим, хто субпродукт не любить. А рецептом з нами поділилися на порталі "Смачні рецепти домашніх страв".

Як приготувати печінковий торт

Інгредієнти:

  • печінка курки – 800 г;
  • борошно — 1 склянка;
  • яйця — 3 шт.;
  • морква — 200 г;
  • цибуля — 2 шт.;
  • майонез — 250 г;
  • молоко — 250 мл;
  • петрушка та кріп;
  • сіль.

Спосіб приготування:

  1. Печінку промити, прибрати все зайве, перебити блендером.
  2. Додати до неї молоко, борошно, яйця, пару ложок олії, посолити, вимісити фарш.
  3. На добре розігрітій сковорідці посмажити печінкові млинці.
  4. Для начинки цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на тертці, обсмажити до золотистості.
  5. Кожен млинець змазати майонезом, викласти трохи овочевої начинки, зверху накрити іншим млинцем. Повторити, допоки не закінчаться млинці.

А якщо ви любите печінку, рекомендуємо приготувати неймовірний копійчаний святковий салат із цього субпродукту. Він виходить соковитим, ніжним та ефектно виглядає на святковому столі.