Гості попросять рецепт: найніжніший печінковий торт
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 40177
Торт пасуватиме як до сімейної вечері, так і до святкового столу
Печінку люблять далеко не всі через специфічний смак та аромат. Проте, якщо знати, як її правильно готувати, можна насолодитись смачним печінковим паштетом або ж потушкувати її з грибами.
Сьогодні ми пропонуємо приготувати печінковий торт, який зазвичай подобається навіть тим, хто субпродукт не любить. А рецептом з нами поділилися на порталі "Смачні рецепти домашніх страв".
Як приготувати печінковий торт
Інгредієнти:
- печінка курки – 800 г;
- борошно — 1 склянка;
- яйця — 3 шт.;
- морква — 200 г;
- цибуля — 2 шт.;
- майонез — 250 г;
- молоко — 250 мл;
- петрушка та кріп;
- сіль.
Спосіб приготування:
- Печінку промити, прибрати все зайве, перебити блендером.
- Додати до неї молоко, борошно, яйця, пару ложок олії, посолити, вимісити фарш.
- На добре розігрітій сковорідці посмажити печінкові млинці.
- Для начинки цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на тертці, обсмажити до золотистості.
- Кожен млинець змазати майонезом, викласти трохи овочевої начинки, зверху накрити іншим млинцем. Повторити, допоки не закінчаться млинці.
А якщо ви любите печінку, рекомендуємо приготувати неймовірний копійчаний святковий салат із цього субпродукту. Він виходить соковитим, ніжним та ефектно виглядає на святковому столі.