Ви точно не пробували цей засіб для миття душової кабіни: наліт зникне без сліду

Читать на русском
Автор
2411
Різниця "до" та "після" вражає
Різниця "до" та "після" вражає. Фото Колаж "Телеграф"

Хитрий спосіб позбутися вапняного нальоту на душовій кабіні

Власники деяких квартир воліли встановити у своїх санвузлах душові кабіни чи перегородки замість ванн. Такі конструкції завжди виглядають стильно, а пластикові або скляні панелі кабіни чудово захищають кімнату від бризок. Але в цьому криється і суттєва вада — на поверхні залишаються плями від крапель і збирається вапняний наліт.

Плями на прозорій поверхні не естетичні та їх потрібно регулярно видаляти. Для цього зазвичай використовується покупна хімія чи хитрощі з натуральними засобами. Але насправді позбавитися нальоту на душовій кабіні можна взагалі без використання будь-яких засобів. Ганчірку та хімію замінить пергаментний папір.

Хитрим трюком з очищення душової кабіни поділилася експерт із прибирання, яка відома в TikTok під ніком yolandavaquitayoli.

Як відмити душову кабіну папером для запікання

  • Відірвіть від рулону шматок пергаментного паперу розміром із ганчірку.
  • Добре зімніть папір.
  • Змочіть пергамент під проточною водою і відіжміть, щоб позбутись зайвої рідини.
  • Коли папір стане м’якшим, протріть стінки душової кабіни.

Буквально пари рухів вистачає, щоб папір видалив сліди вапняного нальоту. Через лічені хвилини душова кабіна сяятиме чистотою.

Раніше "Телеграф" розповідав про надійні засоби, які допоможуть відмити деко. Вони впораються навіть із найстарішим жиром.