Чистота гарантована: три ідеальні засоби для очищення унітазу

Читать на русском
Автор
39623
Зникнуть найстійкіші забруднення
Зникнуть найстійкіші забруднення. Фото pexels.com

Домашні хитрощі, які зроблять ваш туалет таким самим, як у перший день

Підтримувати чистоту туалету може бути непросто, особливо якщо врахувати, що це одне з місць, які найчастіше використовуються в будинку. Унітаз постійно піддається впливу бактерій та неприємних запахів. Але навіть якщо його постійно чистити, все одно з часом яскраво-білий колір сантехніки набуває жовтого або коричневого відтінку. Особливо це помітно на дні унітаза.

Забути про сильні жовті плями допоможуть дешеві, але ефективні засоби. Більшість із них є у кожному будинку.

Недорогі та ефективні засоби для очищення унітаза

Оцет, харчова сода та лимон. Змішайте склянку білого оцту, дві столові ложки харчової соди та лимонний сік. Вилийте цей розчин на дно унітаза та залиште на 30 хвилин. Потім візьміть щітку та енергійно потріть.

Харчова сода та перекис водню. Це ще одна потужна суміш, яка допоможе очистити унітаз. Змішайте 100 г харчової соди з двома столовими ложками перекису водню до отримання пасти. Нанесіть засіб на плями та залиште на 20 хвилин. Після закінчення пройдіться щіткою та промийте.

Кола. Вилийте вміст банки в туалет і почекай пів години. Потім пройдіться по поверхні щіткою та змийте. Цей метод очищення можна комбінувати з одним з описаних вище.

Не забувайте під час чищення унітаза завжди використовувати рукавички для захисту рук. Не лише через бруд, а й через можливу реакцію на будь-який з продуктів для чищення.

Раніше "Телеграф" розповідав, що категорично не можна викидати у раковину та унітаз. Змивання цих речей призводить до засмічення.