"Сідає" швидше через мороз: що потрібно робити з телефоном взимку

Читать на русском
Автор
3305
Низькі температури шкодять батареї смартфона
Низькі температури шкодять батареї смартфона. Фото Freepik

Дізнайтесь, чи правильно ви використовуєте гаджет на вулиці взимку

Більшість мобільних пристроїв не призначені для екстремально високих чи низьких температур. Багато хто з нас стикається з проблемою, коли після перебування на морозі гаджет починає "тупити". Холод також впливає на акумулятор мобільного пристрою.

Існує кілька простих порад, які допоможуть зберегти заряд батареї смартфона в холодну пору року, пише time. Дотримання цих правил під час використання телефону під час морозу може значно продовжити термін служби акумулятора телефону.

Як треба і не можна використовувати смартфон на вулиці взимку

  1. Тримайте свій телефон у кишені. Це захистить його від холоду. Смартфони найбільш уразливі, коли вони піддаються холоду протягом тривалого часу, тому уникайте того, щоб залишати їх у припаркованих автомобілях.
  2. Використовуйте захисний чохол. Якщо вам необхідно використовувати телефон на вулиці в холодну погоду, одягніть його в чохол, який збереже тепло та захистить від холоду.
  3. Заряджайте телефон удома. Заряджання пристрою при екстремальних температурах може призвести до серйозних пошкоджень.
  4. Вимкніть телефон. Якщо ви помітили, що на вулиці занадто холодно, краще вимкніть смартфон, щоб запобігти негативному впливу такої зимової погоди на роботу пристрою.

Раніше ми писали, чому не можна використовувати смартфон під час заряджання. Багато хто забуває про один важливий момент.