Жувальна гумка на килимі - не проблема: лід вам допоможе

Читать на русском
Автор
2003
Як видалити жуйку з килима
Як видалити жуйку з килима. Фото jysk.ua

Простий та дешевий спосіб, як позбутися жувальної гуми на килимі

Якщо в вас є діти, ви точно неодноразово стикалися з проблемою жувальної гумки на килимі. Напевно, ви думаєте, що її вже ніяк не віддерти і треба купувати новий килим. Ми знаємо один дієвий спосіб, як видалити жувальну гумку з килима. Ми вже розповідали раніше, як зробити власноруч освіжувач в шафу. Тепер поговоримо про жувальні гумки, що прилипли до килима.

Якщо хтось випадково кинув жувальну гумку на килим, її вже просто не віддерти. Треба шукати дієві способи, пише prostoway.

Як позбутися від жувальної гумки на килимі

Все, що вам потрібно — це звичайнісінький лід. Кілька кубиків треба покласти на жувальну гумку, що прилипла до килима. Далі слід зачекати 5 хвилин. Коли гумка замерзне, її треба просто зняти з килима. Не варто пробувати здерти гумку руками або іншими підручними засобами. Це лише пошкодить ваш манікюр, а гумка залишиться на килимі.

Також лід — чудовий засіб від слідів меблів на килимі. Треба лише покласти його на пошкодженості на килимі. Далі — почекати поки розтане і скористатися виделкою, щоб зішкрябати. слідів від меблів більше не буд на вашому килимі.

Раніше "Телеграф" розповідав, як прогнати комах з цукру. Поділилися цікавим лайфхаком.