Щоразу — нова страва: п’ять смачних начинок для тарталеток

Читать на русском
Автор
8380
Прекрасний спосіб урізноманітнити святкове меню
Прекрасний спосіб урізноманітнити святкове меню. Фото lifehacker.ru

Така закуска готується лише кілька хвилин

Коли свято на порозі й багато хто мізкує над тим, що приготувати, улюблені тарталетки завжди будуть доречними. Вони бувають солодкими чи солоними, зовсім бюджетними та дорожчими.

Сьогодні ми пропонуємо вам п’ять варіантів тарталеток на будь-який смак, щоб кожен міг вибрати те, що до вподоби саме йому. А ідеями з нами поділилися на порталі cookpad.

Начинки для тарталеток

Крем-сир із зеленню

  • 100 г крем-сиру
  • зубчик часнику
  • 1/2 ст. подрібненої зелені кропу

Часник пропустити через прес, змішати із сиром та зеленню. Готові тарталетки прикрасити зеленню або смужками болгарського перцю.

Копчена риба з огірком

  • 200 г скумбрії (горбуші) гарячого копчення
  • 1 свіжий огірок
  • 1 ст. л. майонезу
  • 1 ч. л. гірчиці

З риби зняти шкірку та розібрати на волокна, огірок нарізати кубиками. Змішати усі інгредієнти.

Консервовані ананаси з твердим сиром

  • 1 ст. тертого твердого сиру
  • 1 зубчик часнику
  • 4 кільця ананаса
  • 1 ст. л. майонезу

Ананаси нарізати дрібними кубиками, часник пропустити через прес, сир натерти на тертці. Усі інгредієнти змішати.

Курка з болгарським перцем

  • 300 г відвареного курячого філе
  • 1 болгарський перець
  • 1 свіжий огірок
  • 2 ст. л. майонезу

Куряче філе та болгарський перець нарізати дрібними кубиками. З огірка зняти шкірку і нарізати. Заправити майонезом.

Гриби та сир

  • 200 г печериць
  • 100 г твердого сиру
  • 100 г консервованої кукурудзи
  • зелень кропу
  • 1 зубчик часнику

Гриби дрібно нарізати, обсмажити в невеликій кількості олії. Сир натерти на дрібній тертці, зелень та часник подрібнити. Все змішати, заправити майонезом.

А якщо ви вже почали складати меню до Нового року, рекомендуємо звернути увагу на салат "Білий принц". Це смачна та ситна закуска до святкового столу.