Смакота зі жмені фаршу: ви приготуєте гору соковитих котлет
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 30304
Рецепт максимально простий, а страва виходить смачною
Ми ділились рецептом дуже смачних гречаних котлет до посту. Тепер розповідаємо, як приготувати котлети з фаршу й картоплі.
Виходить дуже бюджетно й неймовірно смачно. З невеликої кількості фаршу можна приготувати котлет на всю сім’ю.
Інгредієнти:
- Картопля – 400 г
- Фарш м’ясний – 400 г
- Хліб білий – 60 г
- Цибуля – 150 г
- Сіль – до смаку
- Часник сушений
- Паприка солодка
- Перець чорний
- Панірувальні сухарі
- Рослинна олія
- Вода – 50 мл
Спосіб приготування:
- Картоплю чистимо від шкірки. Промиваємо її та натираємо на тертці.
- Картопляну масу солимо, перемішуємо та відставляємо на 5 хвилин. Тоді віджимаємо з неї сік.
- На дуже дрібній терці натираємо білий хліб в крихту. Блендером подрібнюємо цибулю, змішуємо з крихтою.
- До крихти додаємо м’ясний фарш, картоплю. Приправляємо до смаку перцем, паприкою, сушеним часником. Кладемо сіль.
- Перемішуємо усе до однорідності. Формуємо котлети та обвалюємо у панірувальних сухарях.
- Смажимо на олії котлетки з обох сторін на середньому вогні. Готуємо до золотистого кольору, тоді доливаємо воду, накриваємо кришкою і залишаємо до випаровування води.
Такі котлети дуже смачно подавати з овочами, легкими салатами тощо. Також приготуйте до них смачний соус на основі йогурту.