Смакота зі жмені фаршу: ви приготуєте гору соковитих котлет

Читать на русском
Автор
30304
Чудові котлетки з фаршу та картоплі
Чудові котлетки з фаршу та картоплі. Фото seafoodbysykes.com

Рецепт максимально простий, а страва виходить смачною

Ми ділились рецептом дуже смачних гречаних котлет до посту. Тепер розповідаємо, як приготувати котлети з фаршу й картоплі.

Виходить дуже бюджетно й неймовірно смачно. З невеликої кількості фаршу можна приготувати котлет на всю сім’ю.

Інгредієнти:

  • Картопля – 400 г
  • Фарш м’ясний – 400 г
  • Хліб білий – 60 г
  • Цибуля – 150 г
  • Сіль – до смаку
  • Часник сушений
  • Паприка солодка
  • Перець чорний
  • Панірувальні сухарі
  • Рослинна олія
  • Вода – 50 мл

Спосіб приготування:

  1. Картоплю чистимо від шкірки. Промиваємо її та натираємо на тертці.
  2. Картопляну масу солимо, перемішуємо та відставляємо на 5 хвилин. Тоді віджимаємо з неї сік.
  3. На дуже дрібній терці натираємо білий хліб в крихту. Блендером подрібнюємо цибулю, змішуємо з крихтою.
  4. До крихти додаємо м’ясний фарш, картоплю. Приправляємо до смаку перцем, паприкою, сушеним часником. Кладемо сіль.
  5. Перемішуємо усе до однорідності. Формуємо котлети та обвалюємо у панірувальних сухарях.
  6. Смажимо на олії котлетки з обох сторін на середньому вогні. Готуємо до золотистого кольору, тоді доливаємо воду, накриваємо кришкою і залишаємо до випаровування води.

Такі котлети дуже смачно подавати з овочами, легкими салатами тощо. Також приготуйте до них смачний соус на основі йогурту.