Як очистити пам’ять смартфона за допомогою CCleaner: покрокова інструкція

Читать на русском
Автор
6585
CCleaner допоможе прискорити роботу смартфона
CCleaner допоможе прискорити роботу смартфона. Фото Freepik

Ця клінер-додаток допоможе почистити ваш телефон

Коли пам’ять телефону переповнена, він починає гірше працювати, а деякі програми та додатки взагалі можуть припинити відповідати на запити. Ми вже розповідали, як вручну очистити пам’ять телефону, а сьогодні ділимося, як це зробити за допомогою спеціального клінер-додатку.

Як виявилося, є багато програм, які чистять телефон від кешу, cookie-файлів та оптимізують роботу пристрою, пише v-androide.com. Пропонуємо зупинити увагу на одному з найпопулярніших програм CCleaner, який чистить телефон в автоматичному режимі.

Експерти радять використовувати одну програму для очищення телефону, а не завантажувати кілька і запускати їх одночасно або по черзі. Завантажити клінер-додаток, зокрема CCleaner, можна у Google Play (Play Маркет). У безкоштовній версії програми є всі необхідні інструменти для очищення смартфона.

У програмі CCleaner є кілька корисних опцій

Автоматичне видалення кешу

У CCleaner можна запустити безпечне очищення пам’яті — кеша, cookie-файлів, програм, що не використовуються, і завантажень. Можна спочатку вручну почистити телефон, а потім дозволити програмі завершити очищення в автоматичному режимі.

пам’ять телефону

Оптимізація роботи програм

CCleaner чудово оптимізує роботу. Він зупинить роботу програм та очистить пам’ять, зберігши доступність інших ресурсів. Ви можете самостійно вибрати програми, які потрібно зупинити, щоб вони не займали пам’ять, та натиснути кнопку "Закрити програми".

клінер-додаток

Швидке очищення пам’яті

Експерти рекомендують робити швидке очищення пам’яті телефону регулярно – приблизно раз на 7-10 днів. CCleaner самостійно аналізує роботу програм та підкаже, що можна безпечно видалити.

Огляд мультимедіа

Клінер-додаток CCleaner знайде у вашому телефоні та запропонує видалити великі відео файли та схожі фото. Це допоможе очистити пам’ять від зайвого сміття.

Огляд програм

CCleaner проаналізує ваші програми та покаже те, що найбільше садить батарею, витрачає найбільше трафіку. Також ця клінер-пропозиція допоможе знайти в телефоні програми, якими ви не користуєтеся, і запропонує видалити їх, щоб звільнити пам’ять.

додаток для очищення пам’яті

Перенесення даних у хмару

Додаток допоможе перенести ваші дані, фото та відео файли у хмару для зберігання. Для смартфонів на Android доступні хмарні сервіси Dropbox та Google Drive.

хмарні сервіси

Раніше "Телеграф" розповідав, як очистити кеш Telegram та звільнити місце на телефоні. Проста інструкція для чищення телефону.