Ви почистите помело за пару хвилин: три головні хитрощі

Читать на русском
Автор
3617
Три способи швидко очистити помело
Три способи швидко очистити помело. Фото zdorovo.24tv.ua

Ви будете шкодувати, що не знали про цей лайфхак з помело раніше

Останніми роками на українському ринку з’явилося чимало заморських фруктів та овочів, які сподобалися покупцям. І якщо авокадо вже багато хто навчився легко відокремлювати від шкірки і розділяти на рівні кубики навіть без ножа, то деякі ще довго пораються при чистці помело.

Проте існують лайфхаки, що допоможуть почистити цитрусові за лічені хвилини. Про це повідомляють "Бєлновини".

Як швидко почистити помело

Спосіб 1

Цей спосіб є найбільш популярним і для нього буде потрібний тільки ніж з тонким і гострим лезом. Помело необхідно помити, витерти і відрізати верхівку та низ. Після цього зробити чотири або більше глибоких поздовжніх надрізи на шкірці. Зробивши такі маніпуляції "пелюстки" зі шкірки можна буде легко видалити руками. Білу плівку не важко зняти за допомогою ножа і розділити фрукт на часточки.

Спосіб 2

Якщо ви чистили помело не один раз, можна впоратися із чищенням фрукта ще швидше. Для цього потрібно зробити один поздовжній глибокий круговий надріз через верхівку та низ. Після чого потягнути шкірку у різні боки, легко її знявши. М’якуш також розділити на часточки, попередньо прибравши білу плівку.

Спосіб 3

Можна просто добре вимити фрукт, видалити верхівку і низ, і нарізати помело кільцями завтовшки 1-2 см, знявши з кожного шкірку.

Раніше "Телеграф" розповідав про інші лайфхаки нарізки фруктів та овочів. Наприклад, один незвичайний трюк легко почистить апельсин без зайвих зусиль.