Працюватиме довше і швидше: два прості правила підвищать продуктивність телефону

Читать на русском
Автор
37243
Смартфон
Смартфон. Фото Freepik

Ваш телефон працюватиме ідеально, якщо дотримуватись певних правил

Сьогодні смартфони є невідємною частиною життя мільйонів людей. Є два правила користування гаджетом, які дозволять продовжити час його роботи.

Щоб продовжити термін служби смартфона, експерти радять повністю вимикати пристрій хоча б раз на тиждень, пише itechua. Вимкнення пристрою на деякий час звільняє системні ресурси, зайняті різними додатками та процесами.

Також експерти радять заряджати батарею смартфона, коли вона розряджена до 75%. Якщо її заряд впаде нижче 25%, це може знизити здатність пристрою отримувати енергію і тримати заряд. Для кращої роботи акумулятора, рекомендується йог заряджати при підвищеному рівні розряду, а не до повного виснаження.

Також рекомендується регулярно видаляти кеш непотрібних додатків, фото, відео, документів і часто використовуваних месенджерів. Це дозволить зменшити навантаження на процесор і оперативну пам’ять, що підвищить продуктивність роботи пристрою. Крим того, фахівці радять вимикати небажані push-повідомлення та постійне визначення місцезнаходження.

Також необхідно регулярно оновлювати операційну систему смартфона. Це не тільки дозволить виправити помилки та вразливості, але й може запропонувати нові способи покращення керування живленням та продуктивності акумулятора. Щоб не пропустити жодного оновлення, рекомендується налаштувати автоматичне оновлення на смартфоні.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" повідомляв про те, як правильно чистити екран смартфона.