Смартфон "літатиме": три способи прискорити роботу телефона

Читать на русском
Автор
33081
Коли телефон "висне", це дуже дратує
Коли телефон "висне", це дуже дратує. Фото Pixabay

З цими хитрощами ваш гаджет більше не "зависатиме"

Всі користувачі не бажають мати справу з повільним і "гальмуючим" телефоном. Але не впадайте у відчай, адже існує можливість покращити його продуктивність лише за допомогою декількох простих налаштувань.

Варто звернути увагу на три простих прийоми, які перетворять ваш смартфон на швидкий пристрій і позбавить його "зависань". Про це пише mirror.

Як прискорити роботу телефона

  1. Звільніть місце для зберігання. Перейдіть до розділу "Налаштування", потім виберіть "Сховище" та "Звільнити місце". Видаліть непотрібні програми, великі файли або зайві дані, що не тільки покращить роботу вашого пристрою, а й звільнить місце для інших файлів.
  2. Закрийте всі програми. Знайдіть список запущених програм на вашому телефоні (зазвичай доступний через швидку кнопку або жест, наприклад, помах вверх по екрану) і закрийте їх.
  3. Вимкніть анімацію програм. Анімації потребують значних ресурсів пам’яті. Щоб вимкнути, перейдіть до "Налаштування", потім в "Універсальний доступ", виберіть "Текст і дисплей" і вимкніть анімацію, натиснувши на відповідну кнопку.

Це одні зі швидких способів значно покращити продуктивність вашого гаджета. Раніше ми писали, чи можна заряджати смартфон зарядкою від планшета.