Краще, швидше і апетитніше "Шуби": приголомшлива страва до святкового столу
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 27207
![Салат готується з того, що є під рукою](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/e/4b/5f5698ef-f71e88274bafd04347953aa830f9f4be.jpg?v=3129_1)
Небагато часу — і ви вже їсте
Оселедець — одна з найпопулярніших риб. Ми готуємо з неї приголомшливі закуски та улюблену "Шубу".
Ви знали, що з цією рибкою можна приготувати ще один чудовий салат? Страву за рецептом Fooboboz приготувати абсолютно не складно, а в його складі – прості інгредієнти. У цьому салатику солоний смак рибки яскраво підкреслює варену картоплю, малосольні огірки та цибулю роблять салат соковитим, сир надає особливої ситості та цікавого сирного смаку, ось консервований горошок робить салат яскравим і привабливим. Всього небагато часу — і на столі фантастична смакота.
Як приготувати салат з оселедця
Інгредієнти:
- оселедець солона — 1 шт.;
- консервований зелений горошок — 0, 5 -1 банку;
- малосольні огірки — 3-4 шт.;
- сир твердий — 50 г;
- яйця — 4 шт.;
- картопля — 2-3 шт.;
- сіль, цибуля, перець чорний мелений, кріп, майонез — на смак.
Спосіб приготування:
- Для початку потрібно замаринувати цибулю. Для цього ми його чистимо, нарізаємо маленькими кубиками, заливаємо водою та оцтом, залишаємо на якийсь час.
- Оселедець чистимо від кісток і шкіри, філе нарізаємо кубиками та відправляємо в глибоку миску.
- Яйця варимо круто, чистимо і нарізаємо невеликими кубиками. Такими ж шматочками нарізаємо огірки, відправляємо все до риби.
- Картоплю варимо, охолоджуємо, чистимо від шкірки, нарізаємо кубиками та відправляємо до інших інгредієнтів.
- Сир трьом на великій тертці, відправляємо до інших продуктів. Туди ж відправляємо проціджену цибулю та зелений консервований горошок.
- Солимо і перчимо всі інгредієнти, заправляємо майонезом, ретельно перемішуємо, за бажанням додаємо подрібнену зелень і подаємо до столу.
Раніше "Телеграф" розповідав, як швидко очистити оселедець. Це дуже просто.