Краще, швидше і апетитніше "Шуби": приголомшлива страва до святкового столу

Читать на русском
Автор
27207
Салат готується з того, що є під рукою
Салат готується з того, що є під рукою. Фото shuba.life

Небагато часу — і ви вже їсте

Оселедець — одна з найпопулярніших риб. Ми готуємо з неї приголомшливі закуски та улюблену "Шубу".

Ви знали, що з цією рибкою можна приготувати ще один чудовий салат? Страву за рецептом Fooboboz приготувати абсолютно не складно, а в його складі – прості інгредієнти. У цьому салатику солоний смак рибки яскраво підкреслює варену картоплю, малосольні огірки та цибулю роблять салат соковитим, сир надає особливої ситості та цікавого сирного смаку, ось консервований горошок робить салат яскравим і привабливим. Всього небагато часу — і на столі фантастична смакота.

Як приготувати салат з оселедця

Інгредієнти:

  • оселедець солона — 1 шт.;
  • консервований зелений горошок — 0, 5 -1 банку;
  • малосольні огірки — 3-4 шт.;
  • сир твердий — 50 г;
  • яйця — 4 шт.;
  • картопля — 2-3 шт.;
  • сіль, цибуля, перець чорний мелений, кріп, майонез — на смак.

Спосіб приготування:

  1. Для початку потрібно замаринувати цибулю. Для цього ми його чистимо, нарізаємо маленькими кубиками, заливаємо водою та оцтом, залишаємо на якийсь час.
  2. Оселедець чистимо від кісток і шкіри, філе нарізаємо кубиками та відправляємо в глибоку миску.
  3. Яйця варимо круто, чистимо і нарізаємо невеликими кубиками. Такими ж шматочками нарізаємо огірки, відправляємо все до риби.
  4. Картоплю варимо, охолоджуємо, чистимо від шкірки, нарізаємо кубиками та відправляємо до інших інгредієнтів.
  5. Сир трьом на великій тертці, відправляємо до інших продуктів. Туди ж відправляємо проціджену цибулю та зелений консервований горошок.
  6. Солимо і перчимо всі інгредієнти, заправляємо майонезом, ретельно перемішуємо, за бажанням додаємо подрібнену зелень і подаємо до столу.

Раніше "Телеграф" розповідав, як швидко очистити оселедець. Це дуже просто.