Цей метод перетворить складну роботу на відпочинок: чистимо гарбуз без зусиль

Читать на русском
Автор
9524
Такий трюк полегшить вам життя Новина оновлена 26 листопада 2023, 09:32
Такий трюк полегшить вам життя. Фото zaxid.net

Хитрий спосіб для тих, хто не хоче поратися на кухні

Сезонний, корисний та універсальний гарбуз – невід’ємний інгредієнт багатьох солоних та солодких страв. Ми готуємо з цього овочу кашу за бабусиним рецептом, різноманітні десерти, фантастичні супи та навіть незвичайні салати.

Багатьох недосвідчених кулінарів гарбуз відлякує тим, що його важко очистити від шкірки. І справді, це заняття може тривати багато часу. З товстою кіркою, твердим м'якушем та незручною для розрізання формою не так легко впоратися. Разом зі Smachnonews вам більше не доведеться боротися з неслухняним гарбузом. Ми розповімо, як швидко і легко почистити овоч.

Як швидко та легко почистити гарбуз від шкірки

Для швидкого та простого чищення гарбуза ріжемо її для початку на дрібні шматочки. Скибочки викладаємо на деко шкіркою вниз. Деко разом з гарбузом відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.

Через вказаний час овоч дістаємо їх духовки та повністю остуджуємо та розпочинаємо чищення гарбуза – м'якуш відокремиться від шкірки легко та просто. Вся річ у тому, що проведений у духовці час зробить гарбуз надзвичайно м’яким.

Рекомендуємо приготувати з гарбуза незвичайний салат із м’яким сиром за рецептом "Телеграфа". Це надзвичайно смачно.