Чим замінити колготки під джинсами: поради для чутливих до холоду

Читать на русском
Автор
2560
Дотримуйтеся цих порад - і забудете про колготки під джинсами
Дотримуйтеся цих порад - і забудете про колготки під джинсами. Фото 1+1

Чим замінити колготки під штанами, аби почуватися комфортно

Напевно, кожен з нас хоче взимку хоче одягатися стильно та зручно. Комфорт повинен бути на першому місці при виборі образу. Як правильно обрати светр на зиму, ми вже розповідали раніше. Сьогодні поговоримо про те, як позбутися колготок під джинсами в холодні пори року.

Колготки під джинсами — це не завжди зручно. Проте, для того, щоб було тепло, ми нерідко нехтуємо своїм комфортом. Ми разом з lifestyle підготували для вас кілька елементів одягу, якими можна замінити колготки та водночас залишатися в теплі.

Чим замінити колготки взимку

Мабуть, найзручніший варіант — це термобілизна. Вона щільно облягає ногу, не передавлює та міцно тримається на талії. Такий варіант утеплення можна вдягати під будь-які штани.

Термобілизна
Зручна термобілизна

Ідеальний варіант для працівників офісу — це гольфи чи гетри. Варто обирати їх з вовни або кашеміру. Одягнувши їх, точно не будете почуватися дискомфортно, працюючи. Проте, слід подбати про довгий пуховик наверх.

Гетри з кашеміру
Зручні кашемірові гетри

Для тих, хто не любить одягати будь-що під джинси, теж є варіант. Це штани з утепленням. Вони майже не відрізняються від звичайних джинсів, але значно тепліші та чудово підходять на зиму.

Джинси з утепленням
Зручні джинси з утпленням

Для любителів штанів вільного крою, чудовим варіантом будуть штани з вовни або кашеміру. Також гарним утепленням є вовняні костюми.

Вовняні штани
Теплі вовняні штани палаццо

Тепер вам не доведеться почуватися дискомфортно, носячи колготки під штанами. А з чим носити пуховик цієї зими, ми вже розповідали раніше.