Це вже давно не моді: які светри не варто носити цієї зими

Читать на русском
Автор
6973
Ці поради допоможуть вам виглядати стильно
Ці поради допоможуть вам виглядати стильно. Фото leomirra.com.ua

Розповідаємо, як правильно обрати светр на зиму, щоб виглядати модно

Теплі светри — найзручніша річ в зимовому гардеробі. Для ідеальної капсули, їх повинно бути 3-4 різних моделі. В’язка, довжина светра та щільність тканини — найважливіші критерії при виборі светра. Як правильно обрати верхній одяг на зиму, ми вже розповідали раніше. Цього разу поговоримо про джемпери.

Хочеться, щоб светр ідеально підходив до кольору очей, тону шкіри. При цьому, дуже важлива також його якість. Як правильно обрати светр і які фасони вже не в моді, розповідає rbk.

Правила при виборі светра

Варто обирати той светр, в якого горловина буде прилягати до шиї і водночас не буде розтягнутою. При цьому, вибирайте широку в’язку. Візерунки зараз не актуальні. Тканину слід обирати таку, яка не висітиме, а триматиме форму.

Светр оверсайз
Зручний светр широкої в'язки

Довжина светра

Слід обирати джемпери, довжина яких сягає середини стегна. Вона візуально робить ваш зріст меншим, а фігуру ширшою. Краще обрати або подовжений светр, або укорочений. При цьому, подовжений светр найкраще буде заправити або заправити в штани, або обрати низ в тон.

Подовжений светр
Світло-бережий подовжений светр

Цупкість в’язки

"Є один нюанс, на який варто точно звернути увагу при виборі светра — і це цільність в'язки матеріалу. І я зараз не говорю про кроше, або навмисно зроблені дірки. Актуальний светр на щодень має мати щільну в'язку та важкий матеріал. Тоді він виглядатиме якісно, гарно і буде носибельним", — каже персональний стиліст Олена Шевченко.

Светр цупкої в'язки
Зручний светр щільної в'язки

Також Олена наголошує, що не варто купувати на зиму светри, що просвічують. Цупкі матеріали завжди матимуть кращий вигляд. Раніше ми розповідали, з чим носити пуховик і взимку виглядати стильно.