Ви точно робили це неправильно: як швидко та легко очистити імбир

Читать на русском
Автор
4294
З цією хитрістю ви заощадите час на кухні Новина оновлена 26 листопада 2023, 09:30
З цією хитрістю ви заощадите час на кухні. Фото klopotenko.com

У вас вийде просто та швидко

Імбир — не тільки корисний, а й незамінний на кухні. Ми готуємо з нього смачний тонізуючий чай, незвичайний бананово-імбірний джем, також за його допомогою можна покращити запах річкової риби.

Проте важко заперечувати, що чистити імбир досить складно. Більшість людей роблять це ножем і таким чином втрачають багато м’якоті. Однак існує один спосіб, як почистити корінь імбиру легко та швидко. Разом з "24 Ідеї" розповімо, як це зробити швидко і просто і перетворити неприємний процес на гру.

Як легко почистити імбир

У це складно повірити, але допоможе вам не ніж, а… трохи води та ложка. Отже, ділимося корисним лайфхаком.

Для початку дістаємо імбир із холодильника та ламаємо його на зручні шматочки. Після цієї дії відправляємо їх трохи намокнути у прісну воду.

Через деякий час беремо ложку – бажано, щоб вона була з легкими гострими краями. Саме ложкою починаємо обережно зчищати шкіру з кореня імбиру. Завдяки ложці ви знімете шкіру навіть із нерівних місць всього продукту. Ви легко почистите імбир навіть у тих місцях, де це неможливо за допомогою ножа.

Раніше "Телеграф" розповідав, навіщо носити імбир у кишені. Він може стати вашим добрим помічником у повсякденному житті.