Борщ стане в сотню разів смачнішим: просто зробіть цей трюк зі сметаною

Читать на русском
Автор
3541
Ця хитрість вам точно знадобиться Новина оновлена 26 листопада 2023, 09:48
Ця хитрість вам точно знадобиться. Фото pexels.com

Про цю хитрість не розкажуть кухарі

Борщ – це коронна страва української кухні. Він навіть був внесений до Списку нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО.

Безперечно, неможливо уявити борщ без сметани — вони ніби створені одне для одного. Саме завдяки цьому продукту перша страва стає значно більш апетитною та поживною. Разом з "ТСН" розповімо ще про одну хитрість, з якою смак борщу зі сметаною буде ще більш насиченим та смачним.

Як покращити смак страви за допомогою сметани

Як правило, зазвичай у тарілку спочатку наливають борщ, а потім додають сметану та розмішують до однорідного стану. Однак не поспішайте прогрійте кілька ложок сметани на сковороді протягом декількох хвилин на середньому вогні. Щоб аромат був ще приємнішим, можна додати кілька зубчиків подрібненого часнику. Так ви отримаєте справді смачну заправку, з якою борщ заграє новими фарбами.

Чому слід додавати до борщу смажену сметану.

Борщ із додаванням смаженої сметани виходить більш м’яким до смаку. Однак пам’ятайте, що смажити сметану потрібно на чистій сковороді без додавання олії. Вибирайте жирний продукт і виливайте готову заправку до борщу за 10 хвилин до його готовності.

Подавайте борщ із пампушками за рецептом "Телеграфа". Смачного!