Забудьте про плісняву: як назавжди позбутися грибка у квартирі

Читать на русском
Автор
44015
За допомогою цих методів ви назавжди забудете про плісняву
За допомогою цих методів ви назавжди забудете про плісняву. Фото allergy.org.ua

Ці прості продукти допоможуть вам впоратися з грибком вдома

Грибок у квартирі — велика проблема багатьох людей. Пліснява може призвести до великих проблем зі здоров’ям. Існує безліч способів позбутися цвілі. Сьогодні поділимося найбільш дієвим.

Найперше, що треба робити, щоб запобігти появі плісняви — контролювати рівень вологості в оселі. Слід відчиняти вікна щодня, навіть в холодні пори року. Про це ділиться life-ukr.uaportal. Також вам в пригоді стануть електричні осушувачі. Тепло — найбільш несприятливе середовище для розмноження таких бактерій.

Як вивести цвіль

Вам допоможе такий простий продукт, як оцет. Він слугує дезінфектором в даній ситуації. Слід змішати воду і оцет у співвідношенні 1:1 та налити рідину в пульверизатор. Наносимо розчин на поцвілі ділянки. залишаємо на кілька годин, після чого витираємо його чистою ганчіркою.

Також чудовим засобом від грибка є олія чайного дерева. Вона має антигрибкові властивості та допоможе вам впоратися з проблемою плісняви у квартирі. Потрібно лише додати в воду одну ложку олії чайного дерева та налити в пульверизатор. Добре розмішавши, наносимо на проблемні ділянки і залишаємо на декілька годин.

Ми вже розповідали раніше, як позбутися стійкого нальоту на раковині. Поділилися незвичним методом з використанням лимонного соку.