Усі змішали та відварили: простий рецепт гарніру, після якого ви полюбите рис
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 29241
Фантастична страва з простих продуктів
Рис це той продукт, який є практично на кожній кухні. Ми готуємо з нього смачний плов і додаємо в салати, також рис — важливий інгредієнт тефтелів у томатно-сметанному соусі.
Сьогодні разом із "Главредом" приготуємо фантастичний рис з овочами. Це універсальний рецепт — кашу можна приготувати і в сковороді, і в мультиварці або в каструлі. Вийде настільки смачно, що ви забудете навіть про плов.
Як приготувати рис з овочами
Інгредієнти:
- 250 г рису;
- 250 г помідорів;
- хмелі-сунелі та італійські трави;
- 30 г томатної пасти;
- сіль перець;
- гострий перець (до свого смаку);
- 15 г рослинної олії;
- 150 г вершків (15%);
- 10 г часнику;
- 800-1000 мл води або бульйону;
- 50 г моцарели.
Спосіб приготування:
- У каструлю вливаємо олію, додаємо нарізані помідори, подрібнений часник і за бажанням гострий перець.
- Овочі обсмажуємо протягом 3 хвилин. Через зазначений час додаємо томатну пасту, вершки, рис та воду або бульйон. В отриману суміш відправляємо приправи, перемішуємо все і помішуючи готуємо під кришкою 20 хвилин на малому вогні.
- Перед вимкненням відправляємо в каструлю натерту моцарелу, перемішуємо та подаємо до столу.
Рекомендуємо приготувати незвичайний мексиканський рис за рецептом "Телеграфа". Вам точно сподобається.