Один незвичайний предмет позбавить вас багатьох проблем на кухні

Читать на русском
Автор
7626
Ці хитрощі спростять вам життя Новина оновлена 26 листопада 2023, 09:50
Ці хитрощі спростять вам життя. Фото Freepik

Розповідаємо, як можна використовувати прищіпки на кухні

Прищіпки — дуже поширена річ. Практично всі використовують їх після прання речей.

Разом із OBOZ.UA розповімо, як можна їх виповзувати на кухні. Ці прості, але оригінальні рішення зроблять ваше життя простішим і організованішим.

Як можна використовувати прищіпки на кухні

Як затиск для пакета з чипсами, печивом та іншими продуктовими виробами. Мабуть, це один із найдивовижніших способів використання прищіпок на кухні. Щоб більше не мучитися з вузлами або громіздкими затискачами, досить просто скористатися прищіпкою та запечатати пакети з їжею. Цей простий та зручний прийом не тільки заощаджує час, але й збереже свіжість їжі на довгий час.

Прищіпки також можуть допомогти у приготуванні страв. Слід просто прикріпити прищіпку до кулінарної книги або друкованого рецепту – так можна тримати його відкритим та читати під час приготування їжі. Це позбавить вас необхідності постійно тримати сторінки відкритими.

Прищіпки можна також використовувати як тримач для рушників. Щоб тимчасово повісити вологі рушники для посуду та тримати їх під рукою, просто закріпіть їх на краю ящика чи шафи за допомогою прищіпок. Закріплені в такий спосіб рушники не будуть падати на підлогу і висохнуть швидше. Використання прищіпок таким досить незвичайним дозволяє ефективно використовувати простір та забезпечує легкий доступ до рушників для посуду.

Раніше "Телеграф" розповідав, скільки рушників має бути на кухні. Ці хитрощі вам допоможуть.