Майже ніхто про це не знає: скільки рушників має бути на кухні та їх призначення

Читать на русском
Автор
15215
Рушник – найважливіший предмет на кухні
Рушник – найважливіший предмет на кухні. Фото pixabay.com

Ці знання вам знадобляться

Кухонні рушники – важливий предмет у кожного кулінара. Однак вони швидко забруднюються через жир і мають неприємний запах.

Саме з цієї причини рушники потрібно своєчасно змінювати та прати у зв’язку з розмноженням на них мікробів. Разом з OBOZREVATEL розповімо, скільки рушників потрібно тримати на кухні, як часто їх міняти і що ще необхідно тримати під рукою, щоб ваша кухня сяяла.

Скільки має бути рушників на кухні і як часто їх міняти

На кожній кухні має бути 2-3 рушники: одне необхідно тримати тільки для витирання чистих рук, друге для витирання чистого посуду та третє для гостей, протирання фруктів або змінне на той випадок, якщо перші ще вологі після використання. Якщо у вас є дитина, то необхідно мати запасний рушник для неї.

Рушники необхідно прати в міру забруднення. Це можна робити раз на кілька днів або прати щовечора, якщо на них з’явилися жирні плями

Міняти кухонні рушники потрібно кожні два тижні. Через постійне використання вони втрачають свій колір і на них можуть залишатися сліди від плям. Саме з цих причин краще частіше купувати нове кухонне приладдя.

На кухні під рукою повинні бути не лише рушники та ганчірки, та й паперові серветки. Саме ними зручно протирати посуд чи жирні, брудні поверхні.

Раніше "Телеграф" розповідав, як відбілити кухонні рушники без кип’ятіння та відбілювача. Цей Лайфхак полегшить вам життя.