Рис і непотрібна шкарпетка: як легко зробити грілку своїми руками (відео)

Читать на русском
Автор
5833
Зігріти можна і домашнього улюбленця
Зігріти можна і домашнього улюбленця. Фото Freepik

Простіше простого зігріти холодну постіль

Коли в приміщенні відчувається холод, люди прагнуть у різний спосіб зігрітися. Якщо відсутнє опалення, доцільно забезпечити альтернативу. Іноді для створення теплої грілки достатньо використовувати речі, доступні для кожного.

Для створення такого обігрівача не потрібно нічого нового або особливих навичок. Вам знадобиться лише трохи рису і старий носок. Простим лайфхаком поділилася в TikTok блогерка під ніком @the.cosyclub.

Як зробити грілку

  1. Підготуйте стару шкарпетку та рис. У разі відсутності рису можна взяти іншу крупу.
  2. Надягніть носок на склянку, щоб процес виготовлення грілки був зручнішим.
  3. Наповніть шкарпетку рисом або вибраною крупою.
  4. Зав’яжіть шкарпетку вузлом – і ваша саморобна грілка готова!
  5. Розігрійте її в мікрохвильовій печі або духовці. Тепер ви можете використовувати грілку, щоб зігріти холодну постіль перед сном.
@the.cosyclub This one’s a no brainer, cheap and easy to do, keeps you warm and toasty! Energy prices are crazy, so we will keep you cosy🧣💰 #fyp #foryou #StopScammerTime #lifetips #diys #us #uk #energycrisis #tips #goodvibes #lifestyle #autumn #winter #cooking #follow #love #life #unihacks #diy #hacks #foryoupage #lifehack #duet ♬ Made You Look - Meghan Trainor

Раніше ми розповідали, як зберегти тепло в оселі, якщо у вас є центральне опалення. Також "Телеграф" писав, що зробити з пледом, щоб у ньому було ще тепліше та комфортніше.