Додайте це у ранкову каву — і вона стане у кілька разів кориснішою: хитрий інгредієнт

Читать на русском
Автор
97879
Мед надає каві особливого смаку
Мед надає каві особливого смаку. Фото Meta.ua

Така кава має своїх поціновувачів

Ми розповідали, в чому різниця між арабікою та робустою. Тепер ділимось цікавим способом приготування кави.

Цей напій п’ють зранку, щоб прокинутися, і протягом дня, щоб насолодитися. Є один спосіб зробити каву ще й кориснішою. Особливо він підійде тим, хто звик вживати цей напій з цукром. На Ukr.media радять додавати у каву мед.

Як та навіщо додавати до кави мед

Цей спосіб вживання підходить тим, хто немає алергії на мед. Цей продукт комбінується з будь-яким способом приготування кави. Мед — не лише чудовий замінник цукру, а й корисний інгредієнт. А ще він точно додасть каві нових ноток смаку та аромату.

Окрім меду, у каву в комплекті з ним можна додавати лимон та мелену корицю. Для цього слід зварити каву звичним для вас способом. Джезва, кавоварка чи просто чашка, залита окропом підійдуть.

Перед тим, як розлити каву по шашках, у кожну чашку попередньо слід додати шматочок лимона і меду. За бажанням в напій також можна додати трішки кориці — для чіткого аромату.

Мало хто знає, але кава — це кісточка з ягоди кавового дерева. Тож вона має, як кожна ягода, солодкі та кислі смаки, з якими гарно поєднується смак меду. Також ми ділились рецептом приготування смачної кави у джезві.