Безпечно та зручно: як додати картку на iPhone, щоб не витрачати зайвий час

Читать на русском
Автор
623
Збережені в телефоні дані – це зручно
Збережені в телефоні дані – це зручно. Фото Freepik

Налаштування дуже прості

У iPhone є багато чудових функцій і одна з них – це автозаповнення форм у Safari. Вона значно полегшує придбання різних речей в інтернеті, оскільки вам не потрібно мати при собі банківську картку. Також це зручно, коли вам потрібно подивитися дані карти, якої немає під рукою, наприклад, щоб відправити її номер для повернення боргу або в інших випадках.

Портал Pocket Lint зазначає, що це необхідний процес, який потрібно виконати, коли у вас з’явилася нова банківська картка. Додавши її в автозаповнення на iPhone, ви зможете використовувати її в Safari під час покупки і не потребувати завжди тримати її при собі. Мало хто знає, коли може бути потрібна ця інформація, тому краще налаштувати все заздалегідь.

Як додати картку в автозаповнення на iPhone

Щоб картка відображалася у запропонованому списку карток під час оплати на веб-сайті, виконайте такі дії:

  • Відкрийте налаштування на iPhone.
  • Прокрутіть вниз до Safari.
  • Натисніть "Автозаповнення" у розділі "Загальні".
  • Натисніть "Збережені кредитні картки".
  • Пройдіть аутентифікацію за допомогою Touch ID, Face ID або пароля iPhone.
  • Натисніть "Додати кредитну картку".
Функція автозаповнення карт на iPhone.

Потім ви можете скористатися камерою свого iPhone для сканування карти, вибравши "Використовувати камеру". Або ви можете вручну ввести ім’я картки, номер, термін дії, код безпеки та опис. Закінчивши, торкніться "Готово" у верхньому правому кутку.

Раніше "Телеграф" розповідав, як швидко очистити пам’ять у телефоні. Цей спосіб не вимагає видалення програм та фотографій, натомість звільняє пристойний обсяг місця.