Як відмити ванну без хімії: всього дві пачки бюджетного засобу та жодних зусиль

Читать на русском
Автор
9401
Ванна буде як нова
Ванна буде як нова. Фото Freepik

Вам не доведеться нічого терти

Чистота ванної кімнати – це питання не лише гігієни, але й візуального комфорту. Адже так красиво виглядає нова сантехніка, яка сяє, блищить і радує око своєю білизною.

На жаль, ванна з часом втрачає свій первозданний вигляд через наліт, розводи та плями. Це побічний ефект експлуатації, який виникає навіть за регулярного прибирання. Щоб не було неприємних відчуттів і щоб не соромитися, коли приходять гості, портал Elegant Woman пропонує перевірений і простий спосіб, який дозволяє повернути ванні білий вигляд без виснажливих зусиль.

Як прибрати жовтизну з ванни в домашніх умовах — лайфхак

Підтримання чистоти ванни — завдання, що вимагає постійної уваги та зусиль. Чавунні та акрилові ванни схильні до появи жовтих відтінків від бруду та інших слідів використання. Але використання простого лайфхаку з лимонною кислотою дозволяє уникнути мук від усунення цих слідів.

Як легко та швидко відбілити ванну:

  • увечері наберіть у ванну гарячу воду;
  • вода має покривати рівень жовтого нальоту;
  • розведіть у воді дві пачки лимонної кислоти.

Тепер можна спокійно йти спати. Цей метод призводить до результату без необхідності тяжких прибиральних процедур. Вранці залишиться лише злити воду, щоб побачити ванну у новому блиску. Також рекомендується сполоснути її чистою водою з душу під натиском, щоб змити залишки кислоти та бруду.

Раніше "Телеграф" розповідав, який диво-розчин для прибирання всього будинку можна приготувати з інгредієнта, який точно з’являється на вашій кухні, але просто йде у сміття. До речі, він теж відмінно прибирає накип у ванній кімнаті.