Три дні тижня, коли не варто мити голову: можна втратити удачу і зв'язок з космосом

Читать на русском
Автор
115430
За повір'ями, ваше волосся - це зв'язок із іншим світом
За повір'ями, ваше волосся - це зв'язок із іншим світом. Фото Телеграф

Також, якщо мити голову шампунем не кожного дня, ви збережете шкіру голови

Миття голови — це не тільки важлива гігієнічна процедура, але і важливий ритуал для нашого здоров'я і долі. Ви можете не вірити в прикмети, але наші предки знали, що волосся — це справжня антена, яка з'єднує нас з космічними силами. Тому вони дотримувалися певних правил миття голови, щоб не втратити свою енергетику і привернути до себе удачу. А чи знаєте ви, що є дні тижня, коли не можна мити голову? Якщо ви робите це бездумно, то, згідно з повір'ям, можете навести на себе біду або заблокувати свої можливості. Те ж саме стосується стрижки волосся.

Перший день, коли не можна мити голову, — це понеділок. Цей день вважається початком тижня і нового етапу життя. Якщо ви помиєте голову в понеділок, ви змите свою енергію і силу, які вам потрібні для досягнення своїх планів і цілей. Також ви можете зіпсувати своє здоров'я і настрій, адже вода може охолодити ваш організм і зменшити вашу імунну систему. Тому краще уникати миття голови в понеділок, а якщо це необхідно, то робити це тільки вранці або ввечері.

Другий день — це середа. Цей день вважається днем Меркурія, планети розуму і комунікації. Якщо ви помиєте голову в середу, ви можете порушити своє ментальне рівновагу і знизити свою інтелектуальну продуктивність. Також ви можете мати проблеми з комунікацією з іншими людьми, адже ваша мова і мислення можуть стати неясними і заплутаними. Тому краще не мити голову в середу, а якщо це необхідно, то робити це тільки після обіду.

Третій день, коли не можна мити голову, — це субота. Цей день вважається днем Сатурна, планети карми і долі. Якщо ви помиєте голову в суботу, ви можете привернути до себе негативну карму і невдачі. Також ви можете згасити свою життєву іскру і стати байдужими і апатичними. Тому краще не мити голову в суботу, а якщо це необхідно, то робити це тільки до обіду.

Нагадаємо, що у питаннях гігієни варто не лише вміти правильно мити голову, а й знати як міняти постільну білизну, щоб привернути до себе щастя і благополуччя. Зокрема, як часто і в який час дня її слід міняти. Раніше ми також писали про те, чому не можна мити підлогу ввечері і як це може принести негативні наслідки для себе та своїх близьких.