Як обрати правильний час для стрижки волосся: поради, які змінять ваше життя

Читать на русском
Автор
3422
Волосся є сильним носієм енергетики
Волосся є сильним носієм енергетики. Фото Телеграф

Не всі дні сприятливі для того, щоб підстригти своє волосся

Люди вже давно вивчають фази Місяця, щоб визначити найкращий час для різних справ, зокрема для стрижки волосся. Віриться, що Місяць впливає на ріст і стан волосся, а також на енергетику людини. Зазвичай, краще стригтися на зростаючому Місяці, щоб волосся швидше росли і були сильними. На спадаючому Місяці варто стригтися тим, хто хоче зупинити ріст волосся або позбутися негативної енергетики.

Не всі дні за місячним календарем однаково підходять для стрижки. Є дні, як 9, 15, 23 і 29, коли краще утриматися від цього, так як це дні сонячних і місячних затемнень. 1 і 30 день — дні нового і повного Місяця, коли також не рекомендується стригти волосся. 8, 14 і 22 день — дні першої і останньої чверті Місяця, коли також не бажано стригти волосся.

Є й інші прикмети, за якими варто орієнтуватися: не варто стригти волосся самому собі або своєму чоловіку, адже волосся — носій енергетики. Також не варто стригтися в неділю або у святковий день, бо це може образити Бога або святого, якому присвячений день. Не варто стригти волосся в день народження або перед ним, це може позбавити вас вашого захисника або ангел-охоронця.

Водночас позитивно змінити образ та покращити долю можна, слідуючи декільком порадам щодо стрижки волосся. Варто обрати день за місячним календарем, який відповідає вашим цілям, наприклад 5, 6, 7, 10, 11 або 12 день для прискорення росту волосся. Також слід обрати час доби за сонячним календарем, відповідний до зодіакального знаку: для Овнів — зранку, для Раків — увечері. Також не забудьте про те, що варто знайти професійного перукаря з доброю репутацією і оберіть модель та стиль стрижки, що відповідають типу обличчя, фігурі та характеру.

Нагадаємо, що ми розповідали про те, коли не можна мити голову, аби не втратити свою енергетику і здоров'я. За народними прикметами, не можна мити голову в понеділок, середу і п'ятницю. Також ми ділилися порадами, як правильно прибирати в будинку, аби не накликати на себе негатив. За народними прикметами, не можна прибирати в неділю, у святковий день і в день народження. Стежте за чистотою свого дому і свого волосся, але робіть це з розумом і повагою.