Накличете біду: чому не варто мити підлогу старим одягом

Читать на русском
Автор
6403
Старі речі потребують поваги
Старі речі потребують поваги. Фото Телеграф

У вашому старому одязі ховається ваша енергетика

Багато з нас мають у своїх шафах старий одяг, який вже не носиться, але не викидається. Часто такі речі перетворюються на ганчірки для прибирання будинку. Але чи знаєте ви, що це може мати негативні наслідки для вашого життя? Їх не варто викидати, як і старий зламаний годинник, і на ганчір'я пускати старий одяг теж не варто.

За словами експертів з езотерики та психології, одяг, який ми носимо, накопичує нашу енергетику. Якщо ж ми використовуємо такий одяг для витирання пилу або миття підлоги, ми можемо пошкодити свою ауру і привернути до себе негатив. Особливо це стосується особистого одягу та дитячих речей. Таким чином, ми можемо позбавити себе або своїх близьких успіху, щастя та здоров’я.

Тому краще не пускати старий одяг на ганчірки, а позбутися від нього іншим способом. Наприклад, можна передати його родичам, друзям або потребуючим. Також можна здати його у пункти прийому вторинної сировини або у спеціальні контейнери для одягу. Це допоможе не тільки очистити ваш простір від зайвих речей, але й допомогти іншим людям. А ще краще – не накопичувати зайвий одяг у своїх шафах, а час від часу робити ревізію свого гардеробу і віддавати те, що вам не потрібно.

Раніше ми також писали про те, чому не можна викидати на смітник деякі речі, адже це може впливати на вашу долю і благополуччя. Також не варто просто викидати старі дитячі речі. Вони можуть мати символічне значення і впливати на стосунки з дитиною.