І гарнір, і основна страва: потушкуйте реберця з овочами
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
На вечерю та на друге, для всієї родини
Свинячі реберця можуть стати справжньою ресторанною стравою, якщо знати, як правильно їх приготувати. Наприклад, їх можна запекти з картоплею в смачному маринаді або потушкувати з овочами.
Реберця, тушковані з капустою можуть легко замінити вечерю, адже в такій подачі є і основна страва, і гарнір. А рецептом з нами поділилися на порталі "Say7".
Як приготувати реберця, тушковані з капустою і квасолею
Інгредієнти:
- 700 г реберець;
- 500 г капусти;
- 200 г квасолі;
- 200 г помідорів;
- 150 г цибулі;
- 150 г моркви;
- 1 ст. спецій до смаку;
- сіль;
- перець;
- олія;
Спосіб приготування:
- Квасолю залити водою, залишити на 4 години, відварити до готовності.
- Моркву натерти на середній тертці.
- Цибулю дрібно нарізати.
- Реберця помити, нарізати.
- Капусту порізати.
- Помідори нарізати невеликими шматочками.
- На олії обсмажити цибулю, додати моркву, трохи обсмажити.
- Додати помідори та спеції.
- Додати реберця, тушкувати протягом 30 хвилин.
- Додати капусту, посолити, поперчити, тушкувати протягом 30 хвилин.
- Додати квасолю, перемішати, тушкувати протягом 10 хвилин.
А якщо ви любите свинину, рекомендуємо приготувати м'ясо по-французьки за рецептом "Телеграфа". Таке м'ясо вийде соковитим, ароматним та неймовірно ніжним.