І гарнір, і основна страва: потушкуйте реберця з овочами

Читать на русском
Автор
Проста та ситна страва на кожен день
Проста та ситна страва на кожен день. Фото say7.info

На вечерю та на друге, для всієї родини

Свинячі реберця можуть стати справжньою ресторанною стравою, якщо знати, як правильно їх приготувати. Наприклад, їх можна запекти з картоплею в смачному маринаді або потушкувати з овочами.

Реберця, тушковані з капустою можуть легко замінити вечерю, адже в такій подачі є і основна страва, і гарнір. А рецептом з нами поділилися на порталі "Say7".

Як приготувати реберця, тушковані з капустою і квасолею

Інгредієнти:

  • 700 г реберець;
  • 500 г капусти;
  • 200 г квасолі;
  • 200 г помідорів;
  • 150 г цибулі;
  • 150 г моркви;
  • 1 ст. спецій до смаку;
  • сіль;
  • перець;
  • олія;

Спосіб приготування:

  1. Квасолю залити водою, залишити на 4 години, відварити до готовності.
  2. Моркву натерти на середній тертці.
  3. Цибулю дрібно нарізати.
  4. Реберця помити, нарізати.
  5. Капусту порізати.
  6. Помідори нарізати невеликими шматочками.
  7. На олії обсмажити цибулю, додати моркву, трохи обсмажити.
  8. Додати помідори та спеції.
  9. Додати реберця, тушкувати протягом 30 хвилин.
  10. Додати капусту, посолити, поперчити, тушкувати протягом 30 хвилин.
  11. Додати квасолю, перемішати, тушкувати протягом 10 хвилин.

А якщо ви любите свинину, рекомендуємо приготувати м'ясо по-французьки за рецептом "Телеграфа". Таке м'ясо вийде соковитим, ароматним та неймовірно ніжним.