Ідеальний шоколадний бісквіт готується всього з чотирьох інгредієнтів: ви зробите та з’їсте за секунди

Читать на русском
Автор
10233
Бісквіт вийде повітряним та ароматним
Бісквіт вийде повітряним та ароматним. Фото napensii.ua

Максимум смаку при мінімумі зусиль

Ароматний, пишний бісквіт – це не тільки смачна випічка до чаю чи кави. Це також популярна основа для різних тортів

Сьогодні ми приготуємо шоколадний бісквіт. Проте дуже часто господині скаржаться, що бісквіт із додаванням какао осідає. "На пенсії" ділиться рецептом, що допоможе приготувати ідеальну випічку. Вам знадобиться всього чотири інгредієнти та трохи часу.

Як приготувати шоколадний бісквіт

Інгредієнти:

  • курячі яйця — 6 шт.;
  • борошно — 1 склянка;
  • цукор — 1 склянка;
  • какао – 2,5 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Розбиваємо яйця. Білки відправляємо в одну глибоку ємність, жовтки — в іншу.
  2. Білки збиваємо протягом 3-5 хвилин — маса повинна вирости та побіліти. Додаємо половину цукру і продовжуємо збивати.
  3. Аналогічно робимо й із жовтками. Отриману масу відправляємо в ємність із білками та акуратно перемішуємо.
  4. В отриману масу просіюємо какао, частинами вводимо борошно і перемішуємо до однорідного стану.
  5. Форму для випікання застилаємо пергаментним папером, змащуємо рослинною олією та виливаємо підготовлене тісто.
  6. Відправляємо все в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 40-45 хвилин. Даємо повністю охолонути та лише потім дістаємо із форми.

Подаємо готовий бісквіт з улюбленим напоєм. Вийде неймовірно смачно.