Що покласти в морозилку, щоб вона працювала як нова: це вбереже ваші гроші

Читать на русском
Автор
5263
Морозильна камера може працювати набагато ефективніше Новина оновлена 16 березня 2024, 08:07
Морозильна камера може працювати набагато ефективніше. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Одна проста хитрість може суттєво зменшити вашу витрату електроенергії

Один із найбільш енерговитратних приладів у домі – морозильна камера, тому для економії електроенергії треба максимально ефективно використовувати її. Існує простий, але ефективний лайфхак, який допоможе.

Побутова техніка споживає значну кількість енергії, а пристрої, такі як холодильники та морозильники, потребують постійної роботи. На щастя, є засоби дл підвищення ефективності роботи цих приладів, що дозволить вам заощадити енергію і, в результаті, гроші, пише mirror.

Коли морозильник наповнений, його робота стає ефективнішою: об'єм для надходження тепла зменшується, а вміст допомагає охолоджувати будь-яке тепле повітря, що проникає всередину. Це призводить до зниження витрат. Це не означає, що треба витрачати великі суми на заповнення морозильної камери продуктами.

Пакети з водою або льодом є ключовими елементами цього лайфхака. Ви можете скористатися пакетами із застібкою-блискавкою, наповненими водою або кубиками льоду. Ці прості предмети недорогі, але дуже ефективні.

Організуйте свою морозильну камеру так, щоб продукти, які вам не знадобляться в найближчому майбутньому, були в кінці. Це дозволить уникнути зайвих переміщень та економити час. Пам’ятайте, що компактне розташування продуктів у морозильній камері не тільки заощаджує енергію, а й знижує витрати на електроенергію.

Раніше ми писали, які електроприлади слід вимикати на ніч. Це заощадить електроенергію і вбереже ваш гаманець від шалених витрат.