Не кладіть ці гроші у свій гаманець, якщо не хочете збідніти

Читать на русском
Автор
4069
Які гроші блокують багатство
Які гроші блокують багатство. Фото Freepik

Чому не можна класти в гаманець почорнілі та погнуті монети

З грошима пов’язано безліч прикмет. Є місця, де краще їх зберігати, щоб притягнути багатство, а також багато повір’їв пов’язано з тим, які гроші не можна носити у своєму гаманці.

За прикметами, є купюри та монети, які категорично заборонено тримати у своєму гаманці. Про це пише РБК-Україна.

Які гроші не можна класти в гаманець

Почорнілі монети

За прикметами, монети, які почорніли, не повинні бути в гаманці з іншими грошима. Річ у тім, що темний наліт здатний заблокувати грошову енергетику і зарядити всі гроші, які лежать поруч, бідністю.

Погнуті монети

Погнуті монети часто беруть для магічних ритуалів. Тому таку копійку краще віддати тим, хто потребує і не класти в гаманець.

Монети, які вийшли з обігу

Такі монети притягують злидні. За прикметами, енергетика багатства заблокована в таких монетах і якщо вони зберігаються з іншими грошима, блокуватимуть потоки енергії грошей.

Знайдені гроші

Якщо ви випадково знайшли гроші, краще покласти їх далеко від власних. Річ у тім, що вони мають негативну енергетику, яка здатна переходити на інші.

Лотерея

Якщо ви виклали гроші в лотереї, ні в якому разі не кладіть їх у гаманець. Вони можуть відвертати багатство. Краще відразу їх витратити.

Пошкоджені гроші

Якщо якась купюра порвалася чи пошкодилася, її треба якнайшвидше кудись подіти. Річ у тім, що вони здатні притягувати бідність і злидні. Заборонено зберігати їх у гаманці.

Раніше "Телеграф" розповідав, про що віщує розбитий посуд. Ми поділилися, що він може принести в дім.