Кросівки стануть білішими від білого: для очищення потрібен один домашній засіб

Читать на русском
Автор
730
Взуття буде в ідеальному стані
Взуття буде в ідеальному стані. Фото pexels.com

Рецепт простого засобу для очищення кросівок

Якщо ви носите біле взуття, то напевно знаєте, що воно часто брудниться, і підтримувати його в хорошому стані – справжнє мистецтво. З цієї причини багато людей утримуються від покупки білих кросівок, попри те, що вони майже ніколи не виходять з моди та підходять до багатьох вбрань.

Насправді ж повернути білому взуттю пристойний вигляд не так уже й складно. Для цього навіть не треба бігти до взуттєвого магазину. Засіб для догляду за білим взуттям легко приготувати своїми руками.

Чим чистити білі кросівки

Бруд, пил та опади глибоко проникають у матеріал, тому видалити їх без ушкодження складно. Зазвичай, при спробі вивести плями на взутті, вони стають вдвічі більшими. Використання класичного відбілювача для тканини може лише погіршити ситуацію. В результаті взуття доведеться викинути.

Однак відмовлятися від оновлення світлого взуття теж недоцільно. Просто змішайте спеціальний засіб для очищення.

У невеликій ємності змішайте 1 столову ложку зубної пасти та 1 столову ложку харчової соди. Додайте ще 1 столову ложку рідини для миття посуду та перемішайте. Суміш із 3-х інгредієнтів діятиме як професійний відбілювач та не зіпсує взуття. Жовтизна та бруд зникнуть без сліду. І все це завдяки зубній пасті та харчовій соді, які мають відбілюючу дію. А засіб для миття видалить жирні плями.

Приготовлену суміш нанесіть на білі кросівки за допомогою зубної щітки, потім потріть їх. Залишки засобу видаліть паперовим рушником.

Ефект буде помітний неозброєним поглядом. Завдяки цьому простому засобу ви забудете про проблему з плямами на білому взутті.

Раніше "Телеграф" ділився порадами, які допоможуть компактно зберігати взуття. Ці способи прості та доступні.