Готується просто і м’який, як хмаринка: торт "Чарівний"

Читать на русском
Автор
49341
Торт виходить м’яким, соковитим, ніжним
Торт виходить м’яким, соковитим, ніжним. Фото say7.info

Випічка готується швидко

Багато хто любить смачно поїсти, але при цьому, щоб готувати страву було нескладно та швидко. Так, на десерт можна приготувати "Наполеон" у склянці або звернути увагу на рецепт "Чарівного" торта.

Готується така випічка нескладно і, напевно, сподобається близьким. А рецептом з нами поділилися на порталі "Say7".

Як приготувати торт "Чарівний"

Інгредієнти:

Тісто

  • 6 яєць;
  • 150 г цукру;
  • 250 г майонезу;
  • 380 г згущеного молока;
  • 500-550 г борошна;
  • 2 ч. л. розпушувача;

Крем

  • 1 кг сметани;
  • 200 г цукру;

Спосіб приготування:

  1. Цукор перемішати із яйцями, додати майонез, перемішати.
  2. Додати згущене молоко, перемішати.
  3. Додати розпушувач і борошно, замісити не дуже густе тісто.
  4. У форму, змащену маслом, викласти тісто завтовшки близько 1 см.
  5. Випікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 25 хвилин.
  6. Випекти 3-4 коржі.
  7. Сметану змішати з цукром.
  8. Випечені коржі розрізати по горизонталі.
  9. Кожен корж змащувати кремом та накривати наступним коржем.
  10. Поставити у холодильник на 6-8 годин.
  11. Готовий торт прикрасити за смаком.

А якщо ви любите смачні десерти, рекомендуємо приготувати смакоту з бананом у склянці. Готуватись він дуже просто, а з’їдається швидко.