"Загадкова" функція вашого смартфона: як виміряти пульс за допомогою гаджета

Читать на русском
Автор
2438
Перевірте, чи є така опція у вашому телефоні Новина оновлена 27 лютого 2024, 19:48
Перевірте, чи є така опція у вашому телефоні. Фото Колаж "Телеграфу"

Детальна інструкція, як виміряти пульс телефоном

Сучасні телефони оснащені безліччю функцій, але далеко не всі користувачі їх юзають. А про деякі взагалі не знають, хоч і користуються телефоном щодня. Так, наприклад, у деяких сучасних моделях смартфонів на операційній системі Android доступна функція вимірювання пульсу. Ми вже розповідали, як знайти в телефоні завантажений документ, а сьогодні ділимося, як знайти опцію вимірювання пульсу та використовувати її.

Вимірювати пульс телефоном можна за допомогою камери та спалаху, до яких потрібно прикладати палець. "Телеграф" з’ясував подробиці, як це можна зробити, використовуючи модель смартфона Poco X5 Pro.

Як виміряти пульс телефоном — інструкція

Відкрийте "Налаштування" у своєму телефоні, пролистайте вниз і натисніть кнопку "Додаткові налаштування".

Якщо у вашій моделі смартфона є функція вимірювання пульсу, ви побачите кнопку "Пульс". Натисніть і дотримуйтесь інструкцій, які надасть пристрій.

виміряти пульс телефоном

Гаджет може попросити дозвіл на доступ до камери, і щоб виміряти пульс вам доведеться натиснути відповідну кнопку.

Тепер затисніть пальцем одночасно камеру та спалах, який у момент вимірювання пульсу загориться. Утримуйте палець у нерухомому положенні, поки вимірюється ваш пульс. Це може тривати кілька секунд.

Потім натисніть "Переглянути результат", і телефон покаже вам, який у вас пульс.

виміряти пульс телефоном

У такий спосіб телефон вимірює пульс досить точно. Щоб переконатись, ми перевірили пульс іншим способом і результат виявився практично ідентичним.

Раніше "Телеграф" розповідав, як зробити скріншот на телефоні за допомогою трьох пальців. Це найшвидший спосіб зробити знімок екрану.