День ангела Тараса 25 лютого: листівки та картинки з побажаннями, щоб привітати близьких з іменинами

Читать на русском
Автор
17294
Нагадайте знайомим та близьким Тарасам, що у них сьогодні свято
Нагадайте знайомим та близьким Тарасам, що у них сьогодні свято. Фото Колаж "Телеграф"

Сьогодні свої іменини відзначають чоловіки на ім’я Тарас

Цього дня, 25 лютого, свої зимові іменини відзначають чоловіки на ім’я Тарас. Сьогодні є чудова нагода виявити увагу і турботу та привітати близьких Тарасів з їхнім Днем ангела.

За новим церковним календарем цього дня, 25 лютого, християни вшановують пам’ять священнослужителя Тарасія, архієпископа Константинопольського. Цього дня прийнято вітати чоловіків на ім’я Тарас із іменинами.

Мало хто знає, що ім’я Тараса має давньогрецьке походження. У перекладі воно означає "хвилюватися", "турбуватися", "збуджувати". Також ім’я Тарас пов’язують із грецьким словом "Тарасіос", яке означає "бунт".

З дитинства Тараси відрізняються допитливим розумом та бажанням усе знати. Виростають вони дуже ерудованими та начитаними, цікавляться буквально всім — від політики до літератури та науки. Тараси зазвичай дуже відповідальні, ініціативні та мають особливу "чуйку". Їхня інтуїція ніколи не підводить, тому вони їй непохитно довіряють.

У відносинах Тараси дуже дбайливі та поступливі, але не бояться брати ініціативу та відповідальність у свої руки. Вони зазвичай однолюби і ретельно підходять до пошуку надійної партнерки на життя. Жінка поряд з Тарасом має поважати його особистий простір та встановлені кордони, тоді він буде відданий їй усією своєю душею.

"Телеграф" підготував добірку милих листівок та яскравих картинок з побажаннями, щоб ви могли красиво привітати родичів, друзів, колег, коханих чоловіків із Днем ангела у соцмережах чи месенджерах.

Ден ангела Тараса, листівки, привітання
Ден ангела Тараса, листівки, картинки, привітання, вірші
Ден ангела Тараса, іменини, листівки, картинки, привітання, вірші
Ден ангела Тараса, листівки, картинки, привітання
Ден ангела Тараса, іменини, листівки
Ден ангела Тараса, іменини, листівки, картинки
Ден ангела Тараса, іменини, листівки, картинки, привітання

Раніше "Телеграф" розповідав про вихідні та свята у лютому 2024 року. Коли відпочивають та відзначають українці – календар свят.