У ванній кімнаті завжди буде чисто: для цього треба лише 5 хвилин щодня

Читать на русском
Автор
18068
Що робити, щоб у ванній завжди було чисто
Що робити, щоб у ванній завжди було чисто. Фото Freepik

Дотримуючись цих порад, ваша ванна кімната завжди буде чистою

На прибирання у ванній кімнаті завжди витрачається багато часу. А якщо плитка світлого кольору, то її треба мити майже щодня. Раніше ми писали, як швидко прибрати вдома, в тепер ділимося, як зберігати чистоту у ванній кімнаті.

Для того, щоб не витрачати багато часу на прибирання, треба дотримуватися кількох простих правил щодня. Про це повідомляє "Телеграф".

Як зберігати в ванній кімнаті чистоту

  • Для того, щоб не створювати візуальний шум, заховайте всі засоби для догляду в шафу і відразу після їх використання ставте на місце.
  • Щовечора варто протирати кран — так на ньому не буде з'являтися вапняковий наліт. Ця дія займає кілька секунд, однак ви не витрачатимете на часу багато часу під час прибирання для видалення бруду.
  • Відразу після використання фена, кладіть його на місце. Якщо ванна кімната маленька, ця річ буде "захламляти" простір.
  • Заливайте унітаз спеціальними засобами на ніч, а зранку за лічені секунди протирайте його. Таким чином він завжди буде чистим.
  • Ванну чи душову кабіну варто очищувати після кожного їх використання. Можна просто споліскувати водою. Таким чином під час прибирання не потрібно буде докладати багато зусиль, щоб відмити душ чи ванну.

Раніше "Телеграф" розповідав, як очистити ванну від іржі. Ми поділилися дієвими лайфхаками.