Будуть як нові: як очистити білу підошву кросівок за копійки

Читать на русском
Автор
4207
Поверніть чистоту та білизну улюбленим кросам
Поверніть чистоту та білизну улюбленим кросам. Фото Freepik

Є кілька простих та ефективних способів

Незабаром весна і багато прогулянок на свіжому повітрі. Отже, саме час подбати про улюблені кроси з білою підошвою. "Телеграф" вже розповідав, як правильно упакувати зимовий одяг та взуття на зберігання, а сьогодні ділиться, як очистити підошву білих кросівок перед весняними прогулянками.

Догляд за турбота взуттям продовжує його службу та підтримує "товарний вигляд", і кросівки не є винятком, пише apostrophe.ua. Найчастіше саме біла підошва на кросах мажеться, тому потрібно знати, як її очистити.

Копійчані засоби для очищення білої підошви

Зубна паста

Складові зубної пасти чудово підійдуть для очищення білої підошви будь-яких кросівок. Протріть підошву вологою ганчіркою, а потім нанесіть зубну пасту і старою щіткою добре протріть забруднені ділянки, а потім по всьому периметру підошви. Залишки пасти змийте теплою водою і витріть насухо підошву.

Оцет та сода

Цей простий та ефективний засіб можна приготувати своїми руками. Зробіть розчин оцту з водою у співвідношенні один до одного і на склянку такого розчину додайте 1 столову ложку соди. Змочіть у цьому засобі ганчірку та протріть підошву білих кросівок, особливо приділяючи увагу краям. Залиште на кілька хвилин і витріть насухо підошву.

Перекис водню

Цей засіб підійде для позбавлення від жовтизни, причому не тільки підошви, але й ганчір’яної частини взуття. Наберіть миску теплої води і вилийте в неї бульбашку перекису водню. Замочіть у цьому розчині кросівки або кеди та залиште на півгодини. Потім промийте взуття під краном та залиште висихати.

Рідина для зняття лаку

Жовтизну та плями з білої підошви можна прибрати за допомогою рідини для зняття лаку. Спочатку протріть взуття вологою ганчіркою, а потім змочіть ватяний диск у рідині для зняття лаку і протріть краї підошви, щоб прибрати жовтизну та забруднення.

Раніше "Телеграф" розповідав, як відмити білі кросівки копійчаними засобами. Виблискуватимуть, як проліски.