Обов’язково запасіться хріном: чехи не уявляють салат без цього інгредієнта

Читать на русском
Автор
1593
Дуже смачно та пікантно
Дуже смачно та пікантно. Фото smachnonews.24tv.ua

Подобається чехам, сподобається і вам

Якщо ви пробували традиційні чеські брамбораки, то саме час приготувати до них приголомшливе доповнення. І сьогодні ми поділимося незвичайним рецептом.

Але для цього салату за рецептом Smachnonews вам знадобиться хрін – чехи дуже люблять пікантність. Спробувавши раз, ви більше не зможете відмовитись від цієї страви. Ви полюбите салат за швидкість приготування, а близькі - за смак.

Як приготувати салат з капустою і хріном

Інгредієнти на 2 порції:

  • 800 г білокачанної капусти;
  • 1 червона цибулина;
  • 2 ч. л. хрону;
  • 1 ч. л. цукру;
  • 2 ст. л. оцту;
  • 1 ст. л. рослинної олії;
  • сіль, чорний мелений перець до свого смаку;
  • 3 ст. л. води.

Спосіб приготування:

  1. Капусту та цибулю миємо та нарізаємо їх максимально тонко. Відправляємо їх у салатник і солимо до смаку.
  2. Хрін миємо і ретельно миємо, пропускаємо його через м’ясорубку і відправляємо в салатник до капусти та цибулі.
  3. До підготовлених інгредієнтів додаємо хрін, цукор, чорний перець, оцет, воду та рослинну олію. Все ретельно перемішуємо.
  4. Салат товчемо кулаками, поки він не випустить сік. Після цього накриваємо миску харчовою плівкою і відправляємо на 1 годину в холодильник.

До речі, на обід спробуйте приготувати чеський часниковий суп. Ви ситно, швидко та смачно нагодуйте всю родину.