Таргани забудуть шлях до вашої оселі: найпростіший спосіб відлякати комах

Читать на русском
Автор
10106
Позбудьтеся тарганів раз і назавжди
Позбудьтеся тарганів раз і назавжди. Фото Freepik

Ці мерзенні комахи загинуть від одного дешевого інгредієнта

Щоб позбавитися тарганів у домі, можна скористатися саморобною пасткою, виготовленою з доступних інгредієнтів. Перевага полягає в тому, що для цього не знадобиться великих витрат, оскільки основний компонент, швидше за все, вже є у вас вдома.

Ці мерзенні комахи можуть стати серйозною проблемою, тому важливо вживати заходів негайно. Несподівано, але досить ефективним виявилося використання одного копійчаного кухонного продукту, пише Express.

Для тих, хто шукає швидкі та прості способи порятунку від шкідників, можна використовувати харчову соду. Виявляється, це один із найпростіших і найшвидших способів раз і назавжди позбутися тарганів. До того, швидше за все, цей продукт вже є у вас вдома.

Як позбутися тарганів

Щоб створити приманку для тарганів, наріжте цибулю на кубики та посипте її харчовою содою. Потім помістіть цю суміш у неглибокий посуд у місці, де ви помітили активність комах. Коли таргани вживають харчову соду, вона викликає у їхніх шлунках велике утворення газів, що призводить до їхньої загибелі — вони буквально луснуть.

Раніше ми розповідали, як знищити мошки у розсаді та кімнатних квітках. Є кілька безпечних та ефективних порад щодо боротьби з цими настирливими комахами.