Для цього пирога навіть тісто мішати не треба: хитрий бюджетний рецепт
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 856
Чудова проста випічка до чаю
Ми розповідали, як спекти особливо смачне сирне печиво. Тепер ділимось рецептом чудового пирога з начинкою з сиру та яблук.
Тісто не потрібно замішувати, а після випікання воно стає розсипчастим, ніжним, а верхня скоринка — нереально хрусткою. Як його готувати, розповіли на порталі "Школа Життя".
Інгредієнти:
- 300 г борошна (вищий сорт)
- 150 г вершкового масла
- 120 г цукру
- 1 ч. л. розпушувача
- 250 г домашнього сиру
- 100 г сметани
- 2 яблука (200 г)
- 90 г цукру
- 2 курячих яйця
- 1 ч. л. ванільного цукру
Спосіб приготування:
- Змішуємо борошно з цукром і розпушувачем, додаємо розм'якшене вершкове масло. Перетираємо все швидко в крихту.
- Для начинки очищаємо яблука від насіння та шкірки, натираємо їх на великій тертці. Вага очищених яблук повинна становити 200 г.
- Додаємо цукор (звичайний та ванільний), сир, сметану та яйця. Якщо сир із крупинками, протираємо його через сито.
- Добре перемішуємо – сирна начинка готова. Яблука додадуть соковитість та багатий смак.
- У форму для випічки кладемо шматок пергаменту. Викладаємо трохи більше половини крихти і формуємо ложкою бортики.
- Розміщуємо підготовлену начинку. Посипаємо начинку залишком крихти і випікаємо в розігрітій духовці при 180 градусах протягом 40 хвилин.
Коли верх пирога добре підрум'яниться, це означатиме, що він готовий. Охолоджуємо його у формі, а тоді дістаємо та нарізаємо. Також ми ділились рецептом розкішного торта "Чорний принц".