Пилососом ви ще не пробували: трюк, як незвично висушити взуття

Читать на русском
Автор
711
Висушити промокле взуття пилососом можливо Новина оновлена 01 березня 2024, 18:28
Висушити промокле взуття пилососом можливо. Фото pixabay/freepik

Цей спосіб має кілька переваг

Мокрі ноги можуть стати причиною застуди. Тому в першу чергу необхідно стежити за станом вашого взуття, щоб уникнути неприємностей.

Найефективніший спосіб забезпечити сухість взуття — це використовувати електричну сушарку. Але якщо у вас її немає, можна скористатися народним способом, таким як використання пилососа, пише ukr.media.

Чим корисне сушіння взуття пилососом

Цей спосіб має свої переваги в порівнянні з сушінням взуття на батареї. По-перше, він не допустить деформації взуття від високої температури, а по-друге, взуття швидко висохне завдяки потужному потоку повітря.

Як висушити взуття пилососом

Щоб висушити взуття за допомогою пилососа, виконайте кілька простих кроків: зніміть щітку з ручки пилососа, помістіть трубу всередину взуття, увімкніть пилосос на максимальну потужність і залиште його 10-15 хвилин. Взуття має повністю висохнути за цей час.

Недолік сушіння

Цей спосіб має своїх критиків. Дехто вважає, що подібне сушіння промоклого взуття може зашкодити побутовій техніці, тому рішення про використання залишається за вами.

Раніше ми писали, як легко полагодити порвані чоботи. Також "Телеграф" розповідав, що нанести на підошву, щоб взуття не ковзало на льоду.