Смачніше, ніж піца: гарячі бутерброди на сніданок за 20 хвилин
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1068
![Смачні та апетитні бутерброди нашвидкуруч](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/6/1d/0ca75ce4-3c789ce33d01aa2a67d1ec37036b51d6.jpg?v=2376_1)
Такі бутерброди люблять дорослі та діти
Якщо вівсяну кашу на сніданок їсти набридло, можна урізноманітнити щоденне меню та приготувати гарячі бутерброди. Можна використовувати начинку, запропоновану в рецепті або ж змінити на свій смак.
Гарячі бутерброди також буде смачно з’їсти на перекус або пригостити друзів, якщо вони несподівано прийшли в гості. А рецептом із нами поділилися на порталі "Ukr story".
Як приготувати гарячі бутерброди
Інгредієнти:
- багети — 2 шт;
- яйця — 5 шт;
- олія рослинна — 0.5 склянки;
- молоко — 45 мл;
- сир чеддер — 50 г;
- зелень, сіль, паприка;
- сир — 100 г;
- ковбаса або шинка.
Спосіб приготування:
- Яйця змішати з рубаною зеленню, тертим сиром, олією та молоком.
- Посолити, поперчити, додати улюблені спеції.
- Багет нарізати скибочками.
- Кожну скибочку опустити в сирно-яєчну суміш і викласти на застелений пергаментом лист.
- Зверху викласти нарізану шинку чи ковбасу.
- Посипати тертим сиром та відправити в духовку.
- Запікати в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 20 хвилин.
Ми писали, як приготувати м’ясні бутерброди на сніданок. Для їх приготування вам знадобиться лише три інгредієнти та буквально кілька хвилин.