Гості не захочуть йти: як створити приємний аромат у квартирі

Читать на русском
Автор
1224
Від запаху в передпокої багато залежить
Від запаху в передпокої багато залежить. Фото Pexels

Ці лайфхаки від професіонала допоможуть створити у квартирі затишок

Зазвичай домовласники дбають про те, щоб наповнити квартиру приємними ароматами. Але розставляючи по кімнатах ароматизатори забувають про передпокій і тим більше про під’їзд. Насправді запахи на вході у квартиру важливі. Вони впливають не лише на враження гостей, а й на всіх мешканців.

Порадами професійного прибирача про те, як покращити аромат у передпокої, ділиться Yahoo.

Як зробити приємний запах у передпокої

Запах у під’їзді та передпокої безпосередньо залежить від рівня вологості. Слідкуйте за тим, щоб килимки біля дверей завжди були сухі. Завжди дайте просохнути взуттю, одягу та іншим речам, перш ніж складати їх на зберігання у передпокої.

Переконайтеся, що ваші двері правильно ізольовані та крізь них не проникають сторонні запахи зі сходового майданчика.

При можливості періодично відчиняйте вікна та двері під’їзду для провітрювання.

Ніколи не залишайте сміття біля дверей. Відразу виносьте пакети.

Поставте в передпокої кімнатні рослини. Для цієї кімнати відмінно підійде алое віра чи мирна лілія. Вони мають властивість очищати повітря. Для надання аромату ставте в передпокої ароматні квіти — лілії, гарденії та ін.

Регулярно прибирайте у передпокої. Не забувайте протирати пилюку на всіх предметах, включаючи світильники. Ретельно мийте підлогу та очищайте килимове покриття.

Надійний дезінфікуючий засіб або спрей, що дезодорує, можуть стати в пригоді, щоб швидко усунути запахи в повітрі. Постарайтеся знайти спреї, які не просто маскують, але й усувають джерело запахів, щоб у вас не залишилося суміші запахів, а повітря було по-справжньому чистим.

По можливості використовуйте аромасвічі. Вони не тільки додадуть приємного аромату, але й доповнять інтер’єр і зроблять його більш затишним.

Раніше "Телеграф" розповідав, як із копійчаних інгредієнтів зробити ароматизатор для дому. У ваших кімнатах стоятиме дорогий аромат.