Турецькі мелодрами, від яких неможливо відірватися: топ-3 серіали, які ви подивитись за один вечір

Читать на русском
Автор
5074
Кадр із серіалу "Постукай у мої двері" Новина оновлена 08 лютого 2024, 16:45
Кадр із серіалу "Постукай у мої двері". Фото dizilah.com

Захоплюючі сюжети, красиві актори, щирі емоції та багатий культурний контекст

Турецькі мелодрами вже давно стали феноменом світового масштабу. Їхні захоплюючі сюжети, емоційні історії кохання, красиві декорації та талановиті актори зачаровують мільйони глядачів по всьому світу. Секрет популярності турецьких серіалів криється в тому, що вони не знають кордонів та мовних бар'єрів, адже вони розповідають про вічні цінності: кохання, дружбу, сімейні узи, вірність та зраду.

У цій статті ми представляємо вам топ-3 турецьких мелодрам, які не лише занурять вас у світ щирих почуттів та захоплюючих інтриг, але й подарують незабутні враження. Підбірка відібрана сайтом kino.24tv.

Кохання не розуміє слів (2016)

Рейтинг IMDb: 7.0

Після закінчення університету дівчина на ім'я Хаят, на вмовляння подруг, залишає рідний Гіресун і вирушає до галасливого мегаполісу. Її друзі, вже влаштувавшись юристом і медсестрою, запевняють, що у великому місті шансів на успішну кар'єру значно більше.

Щоб справити враження, Хаят видає себе за дочку багатого бізнесмена і влаштовується на роботу в модний будинок. Там вона знайомиться з суворим Маратом, сином власника, і між ними одразу ж виникає неприязнь.

Однак з часом ворожість таїть у собі глибші почуття. Взаємна прихильність поступово переростає в щиру й палку закоханість, що розкриває перед Хаят та Маратом нові грані життя та дарує справжнє щастя.

Кадр із серіалу "Кохання не розуміє слів"
"Кохання не розуміє слів"

Постукай у мої двері (2020)

Рейтинг IMDb: 7.3

Еда Йилдиз, чарівна дівчина з сяючими очима та нестримною вдачею, мріє про кар'єру ландшафтного дизайнера. Щоб втілити мрію в життя, вона старанно працює флористом та збирає кошти на навчання в престижному італійському інституті.

Нарешті, Еда отримує омріяний грант, але радість омрачається несподіваною новиною: фінансування скорочено. Не здаючись, дівчина шукає відповіді та йде до приватного фонду, який й анулював грант.

Там Еда стикається з власником компанії, Серканом Болатом, холодним та владним чоловіком. Зустріч стає поворотним моментом у житті Еди, адже вона кидає йому виклик, ризикуючи не лише своїми планами, але й своїм серцем.

Кадр із серіалу "Постукай у мої двері"
"Постукай у мої двері"

Заборонене кохання (2008)

Рейтинг IMDb: 7.3

Аднан, молодий і успішний чоловік, пережив страшну трагедію – втратив свою кохану дружину. Залишившись на самоті з двома маленькими дітьми, дівчинкою Ніхаль і сином Бюлентом, він дає собі слово більше ніколи не кохати.

Одинадцять років Аднан веде затворницький спосіб життя, уникаючи світських вечорів і розваг. Він цілком присвячує себе вихованню дітей, оточивши їх турботою і любов'ю.

Життя сім'ї тече розмірено в розкішному маєтку в Стамбулі. Однак все змінюється в один момент, коли на горизонті з'являється Біхтер, чарівна дівчина, яка здатна розтопити лід в серці Аднана. Її щирість і доброта змушують його знову повірити в кохання.

Кадр із серіалу "Заборонене кохання"
"Заборонене кохання"

"Телеграф" раніше опублікував матеріали про фільми, які розірвуть серце, кращі мелодрами про любовні трикутники. Окрім цього, вам може сподобатися підбірка найкращих жахів всіх часів.