Затягують з першої секунди: 4 серіали, від яких ви не зможете відірватись

Читать на русском
Автор
57344
Зображення серіалу "Велика маленька брехня" Новина оновлена 07 лютого 2024, 08:15
Зображення серіалу "Велика маленька брехня". Фото Телеграф

Ми підкажемо вам топ серіалів для захоплюючого перегляду.

Розповімо про кілька серіалів, які ви з легкістю подивитеся на одному диханні. Ці стрічки ідеально підійдуть для тих, хто не любить розтягувати перегляд на кілька днів. Про це пише 24 tv.ua.

Білий лотос

Жанр: драма, комедія

Країна: США

Рейтинг IMDb: 7.9

Сюжет: перший сезон серіалу розповідає про тиждень життя гостей розкішного гавайського курорту. Заможні американці, подружжя у медовому місяці, жінка, що шукає втіхи після смерті матері — всі їхні долі переплітаються, ведучи до небезпечних та кумедних ситуацій.

Білий лотос

Велика маленька брехня (2017)

Жанр: детектив, драма

Країна: США

Рейтинг IMDb: 8.4

Сюжет: троє матерів, що живуть у прибережному містечку, стають свідками загадкового вбивства на благодійному балу. Розслідування злочину кардинально змінює життя жінок, розкриваючи їхні таємниці та темні сторони.

Велика маленька брехня (2017)

Погані сестри (2022)

Жанр: драма, комедія, трилер

Країна: США, Бельгія, Велика Британія

Рейтинг IMDb: 7.5

Сюжет: після смерті чоловіка Грейс, одна з п'яти сестер Гарві, стає підозрюваною у його вбивстві. Страховий агент Томас Клаффін намагається довести вину Грейс, щоб урятувати свою компанію від банкрутства. Проте, розслідування відкриває йому темні таємниці кожної з сестер.

Погані сестри (2022)

Чужоземка (2014)

Жанр: мелодрама, драма

Країна: США

Рейтинг IMDb: 8.4

Сюжет: після Другої світової війни Клер Рендолл вирушає до Шотландії з чоловіком. Під час подорожі вона випадково потрапляє у 1743 рік. Там Клер знайомиться з Джеймі Фрезером, шотландським воїном, і переживає з ним небезпечні пригоди, справжнє кохання та складні випробування.

Чужоземка (2014)

Ці серіали захоплять вас цікавими сюжетами, динамічним розвитком подій та харизматичними персонажами. Приготуйтеся до емоційних гойдалок, несподіваних поворотів та незабутніх вражень!

Раніше "Телеграф" розповідав, про топ-5 кращих фільмів за рейтингом IMDb. Окрім цього, вас може зацікавити 3 фільми, які покажуть вам, що немає нічого неможливого.