Кінотерапія для розбитих сердець: 5 фільмів, які допоможуть вам рухатися далі

Читать на русском
Автор
2390
Сцени з відібраних фільмів
Сцени з відібраних фільмів. Фото Телеграф

Кінематограф може стати джерелом підтримки та надихнути на новий початок

Розставання з коханою людиною може бути дуже болісним досвідом. Емоції, які ви переживаєте в цей час, можуть бути складними й важкими. Проте, важливо пам'ятати, що ви не самотні. Багато людей переживають подібні емоції, і є способи, як полегшити цей процес. Одним із способів допомогти собі впоратися з розставанням може бути перегляд фільмів, які досліджують цю тему.

У цій статті ми розглянемо п'ять фільмів підобрані сайтом ukr.media, які допоможуть вам пережити розставання:

В активному пошуку (2016)

IMDb: 6.1

Головна героїня, Еліс, недавно завершила відносини із своїм хлопцем. Вона розуміє, що знайти гідного чоловіка зараз для неї важче. З часів, коли вона активно шукала, все змінилося: перші побачення та знайомства тепер відрізняються від минулих. Робін, яка відчуває себе в нічному Нью-Йорку, як риба у воді, взяла свою подругу під своє крило і старається показати їй всі переваги холостяцького життя..

В активному пошуку (2016)

Хоч раз в житті (2013)

IMDb: 7.0

Головні герої Ден і Грета, які знайшли одне одного у важкий час. Вони обидва втратили віру в себе, своє мистецтво і свої почуття. Але коли вони починають співпрацювати над музичним проектом, вони відчувають, що щось змінюється. Грета дарує Дену свої чудові пісні, а Ден допомагає Греті реалізувати їх у звучанні рок-гурту. Вони не мають нічого, окрім своєї творчості, своєї волі і своєї любові до музики. Але цього достатньо, щоб піти за своєю мрією і знайти своє щастя.

Хоч раз в житті (2013)

Їж, молись, кохай (2010)

IMDb: 5.8

Елізабет Гілберт вирішує кардинально змінити своє життя після нещодавнього розлучення, яке стало для неї болісним та неприємним. Опустившись у депресію, вона вирішує, що час зробити перерву і знайти нові враження. Таким чином вона розпочинає своє світове турне, спрямоване на відновлення любові до життя та початок з чистого аркуша.

Їж, молись, кохай (2010)

Проблиски надії (1998)

IMDb: 5.9

Головна героїня, Берді, колись залишила своє рідне містечко як королева краси. Після багатьох років, покинута чоловіком, вона повертається додому разом із своєю маленькою дочкою, готова почати новий етап життя. Вона відчуває біль зради не лише сама, але й її дочка, яку покинув рідний батько. Однак на тлі цієї зради, є також промінь надії. Повернувшись додому, Берді зустрічає свого шкільного друга і шанувальника, Джастіна. Це зустріч надає їй впевненості в тому, що час прийняти себе в руки та розпочати процес відновлення свого життя.

Проблиски надії (1998)

Щастя бути однією (2016)

IMDb: 5.5

Сюжет розповідає про те, що Флавія дожила до 50 років, але не знайшла справжнього щастя. Її колишні чоловіки та їх нові партнери глузують з її нещасливої долі. Дорослі діти використовують її любов, начальство дискримінує через її вік, намагаючись призначити рутинні завдання, а одружений коханець відмовляється залишити родину ради неї. У розпачі Флавія звертається за допомогою до психотерапевта, яка намагається пояснити їй, що немає нічого неправильного в тому, щоб шукати щастя самостійно, а не утримуватися відновленням відносин, які лише приносять страждання та розчарування.

Щастя бути однією (2016)

"Телеграф" раніше опублікував матеріали про фільми, які розірвуть серце, кращі мелодрами про любовні трикутники. Окрім цього, вам може сподобатися підбірка найкращих жахів всіх часів.