5 фільмів, які розірвуть серце: кращі мелодрами про любовні трикутники

Читать на русском
Автор
35211
Кохання, яке розбиває серце (фото створене з допомогою ШІ)
Кохання, яке розбиває серце (фото створене з допомогою ШІ). Фото Телеграф

Фільми які вас змусять повірити в кохання

Любовні трикутники завжди були однією з найбільш захоплюючих та складних тем у світі кінематографа. Це не просто історії про романтичні відносини, це розповіді про конфлікти, пристрасть, зраду та моральні дилеми. Коли до стандартної романтичної драми додається ще одна людина, сюжет набуває неочікуваних поворотів, а емоції стають ще гострішими.

У цьому огляді ми пропонуємо вашій увазі п'ять фільмів про любовні трикутники, які преставлені сайтом kino.24tv.

Весілля мого найкращого друга (1997)

IMDb: 6.3

Майкл О'Нілл та Джуліанна Поттер стали нерозлучними друзями під час навчання в університеті. Близько дев'яти років тому вони уклали угоду: якщо до 28 років вони так і не знайдуть собі пару, то одружаться. Коли ж до 28-річчя Майкла залишається кілька тижнів, він раптово телефонує Джуліанні, щоб запросити її на своє весілля. Ця новина змушує дівчину усвідомити, що вона хотіла б стати його дружиною. Тепер у неї всього 4 дні, щоб переконати Майкла закохатися в неї знову і перешкодити весіллю.

Весілля мого найкращого друга (1997)

Великий Гетсбі (2013)

IMDb: 7.2

У далеких 20-х роках XIX століття, в епоху розвитку моральних цінностей і чудового джазу, прибуває до Нью-Йорка чоловік із Середнього Заходу, якого звуть Нік Керравей. Він розпочинає пошуки шляхів для здійснення своєї типово американської мрії. Нік вирішує оселитися поруч з мільйонером, у будинку якого відбуваються загадкові розваги. Тут проходять відомі своїм розкішним масштабом вечірки. Усі знають ім'я цього мільйонера — це Гетсбі. Неподалік від берега проживає його кузина Дейзі разом з чоловіком. Нік поглиблюється у цей світ повністю. Він розуміє всю ілюзорність подій, які відбуваються: штучна любов, фальшиві емоції. У світі великих грошей, де панують зрада та обман, наш герой стає свідком того, що відбувається у житті багатих щодня, і відтак він розповідає свою власну історію.

Великий Гетсбі (2013)

Титанік (1997)

IMDb: 7.9

Сага про найбільш відому катастрофу ХХ століття та історію несподіваного кохання, яке зачарувало увесь світ. Розкішний корабель, побудований за останніми досягненнями техніки, вирушив з гавані в свій перший рейс. Молодий і бідний художник Джек, який випадково потрапив на борт лайнера, відчуває глибоке почуття до красивої та заможної аристократки Розі. І її серце відповідає на його почуття. Проте їхні мрії та надії розплатаються, коли айсберг з'являється на їхньому шляху в холодних водах Північного Атлантику у ніч на 14 квітня 1912 року.

Титанік (1997)

Щоденник Бріджит Джонс (2001)

IMDb: 6.8

Бріджит вирішує, що вона повинна почати вести щоденник, в якому буде фіксувати свої успіхи і невдачі: спроби скинути вагу, позбавитися від паління та вирішити складні ситуації в особистому житті. Тим часом, її батьки налаштовані на те, що їхня донька вийде заміж за скромного Марка, сина сусідів. Проте сама Бріджит далеко не захоплена цією ідеєю, оскільки вона глибоко закохана у свого начальника Деніела. Але кого вона вибере нарешті?

Щоденник Бріджит Джонс (2001)

Щасливий випадок (2023)

IMDb: 6.6

Фанні, заміжня парижанка, здавалося б, живе в ідеальному світі. Але її бунтівна душа прагне чогось більшого. Одного ранку вона зустрічає свого шкільного знайомого Алана, і між ними спалахує пристрасть. Нова любов кидає виклик її шлюбу, і її чоловік починає підозрювати недобре. Але у нього самого є свої секрети, які можуть призвести до несподіваних наслідків.

Щасливий випадок (2023)

"Телеграф" раніше опублікував матеріали про фільми які варто подивитись кожній жінці. Окрім цього, вам може сподобатися підбірка кіно про людей, які не боялися йти на ризик.