7 нових серіалів Netflix, які не дадуть вам занудьгувати: емоції гарантовані

Читать на русском
Автор
19994
Кадри з серіалу "Аватар: Останній захисник"
Кадри з серіалу "Аватар: Останній захисник". Фото netflix.com

Новий місяць – це не лише новий календар, а й нові захоплюючі серіали

Холодний лютий зігріє нас не лише пухнастим пледом та гарячою кавою, а й 7 новими серіалами від Netflix! Різноманіття жанрів та захоплюючі сюжети обіцяють емоційний вир, від якого неможливо відірватися. Відкрийте для себе драматичні історії про кохання та втрати, комедії, що змусять вас сміятися до сліз, та детективні сюжети, що триматимуть вас у напрузі до останньої хвилини.

Дана добірка кінопрем'єр ґрунтується на рекомендаціях сайту kino24, який є популярним ресурсом для українських кіноманів.

Аватар: Останній захисник

Прокинувшись у світі, спустошеному війною, Аанг не здатен змиритися з хаосом, що панує навколо. Разом зі своїми вірними друзями, Соккою та Катарою, він вирушає у небезпечну, але захоплюючу подорож. Його мета – оволодіти всіма стихіями та стати наступним Аватаром, єдиним, хто здатен принести мир у цей світ.

Аватар: Останній захисник

Поговорімо про родину Чу

Чу Аі – блогерка, яка не боїться порушувати табуйовані теми. На своєму каналі вона відверто розмірковує про секс, ділиться своїми думками та досвідом. Однак, як і багато людей, Чу Аі стикається з труднощами, коли мова заходить про цю тему в реальному житті.

Поговорімо про родину Чу

Один день

Засновано на романі Девіда Ніколса. Події розгортаються в Единбурзі, 1988 року, де Емма і Декстер зустрічаються в ніч випускного і прощаються наступного ранку, проте доля має для них свої наміри.

Один день

Убивчий парадокс

Коли одне випадкове вбивство призводить до іншого, звичайний юнак застрягає в нескінченній грі в кота й мишу з кмітливим детективом.

Убивчий парадокс

Дім Ніндзя

Багато років тому вони залишили позаду небезпечне життя в тіні. Тепер неблагополучна сім’я повинна згадати, як бути ніндзя, і зупинити нові загрози.

Дім Ніндзя

Шоу Вінса Стейплса

І знаменитий, і багатий — репер й актор Вінс Степлс намагається дати раду проблемам та несподіванкам повсякденного життя в рідному місті.

Шоу Вінса Стейплса

Битва одиначок

У світі, де чисельність чоловічого населення зменшується, скромна жінка потрапляє на конкурс знайомств, що фінансується урядом.

Раніше "Телеграф" розповідав, про топ-5 кращих фільмів за рейтингом IMDb. Окрім цього, вас може зацікавити 3 фільми, які покажуть вам, що немає нічого неможливого.